Peak Ecdysone (120 kapszula)

9770Ft

Megveszem:

Megosztás

Peak Ecdysone (120 kapszula) Adagonként 280 mg spenót-kivonattal és L-Leucinnal. Hatszorosára növeli az elfogyasztott fehérjék beépülését az izomzatba. 2 HÉT ELTELTÉVEL LÁTHATÓ EREDMÉNY! Ez az új szuper kiegészítő L-leucint és növényi anyagokat tartalmaz és ezek közül legnagyobb mennyiségben Beta-Ecdysteront.

Hardcore-kiegészítő


- erősebb mint a prohormonok!

- növényi kivonatok, nincs mellékhatása

- nem doppingszer

Az Ecdysone egy ergogén kiegészítő mely L-leucint és Beta-Ecdysteronban gazdag spenót kivonatot tartalmaz. Ez a különleges kombináció stimulálja az izomfehérje szintézist. A fehérjék jobban beépülnek, így fokozódik az izomépítés. Ezek a növényi kivonatok pozitívan hatnak a zsírégetésre, az immunrendszerre és az általános egészségi állapotra is.

Tudományos kísérletek igazolják, de tudjuk, már generációk és néphagyományok alapján is, (a spenót erőssé és naggyá tesz, mint az amerikai figura, Popey esetében) hogy bizonyos anyagok rendkívüli módon javítják a fizikai teljesítményt. E tulajdonsága tette az Ecdysone-t igen érdekessé az élelmiszer-kiegészítők piacán, mellyel gyors erő és izomzatnövekedést érhetnek el a sportolók. Az Ecdysone segíti az elfogyasztott fehérjéket a szervezet számára beépíthetővé tenni.

A Beta-Ecdysteron már a 80-as évektől kezdve az orosz elit katonai szervezetek és sportolók körében feltűnt, Mesobolin néven , mint természetes, mellékhatásmentes, és NEM doppinglistás erősítőszer. Időközben a kísérletek és klinikai tanulmányok rámutattak a Beta-Ecdysteron erősen anabol (izomépítő) hatására, mely megdöbbentő módon eredményességben egyenlő volt a szintetikus anabolikum, a Methandrostenolone hatásosságával.

Az USA-ban a Beta-Ecdysteron ebben a pillanatban a legkeresettebb kiegészítő a creatin és a fehérjekoncentrátumok mellett, és a már mindenki által ismert creatinnál is jelentősebb kiegészítő. A Beta-Ecdysteron annak ellenére, hogy nagyon erősen anabolikus anyag, pontosan olyan veszélyes mint a spenót. A spenót viszonylag nagyobb mennyiségben tartalmaz Beta-Ecdysteront (nem vicc! Mi is spenótból vonjuk ki!), talán éppen ebből származik Popeye legendás izmainak ereje. Azonban, ha minden nap nagy adagokban fogyasztunk spenótot, akkor sem tudjuk szervezetünkbe vinni, egy kapszulányi Ecdysone FX hatóanyag mennyiségét.

Az Ecdysone -nak nincsen tápértéke, így hatása nagy mértékben függ az egyéb kiegészítők használatától( fehérje, aminosav, kreatin), bevitelétől. Az izom építéshez és megtartáshoz állandó és megfelelő mennyiségű aminosavra van szükség. Ehhez gyors és lassú felszívódású fehérje fogyasztás ajánlott.

Az ECDYSONE FX beta-ecdysteront tartalmaz, mely a hatszorosára emeli, az elfogyasztott fehérjék felszívódását az izomzatba! Több tanulmány is bizonyította, hogy a Turkesteron még jobb is, mint az Ecdysteron, az izomzatépítő hatásosságát tekintve, miközben más kísérletek, a beta ecdysteront jelentették ki hatékonyabbnak a két anyag közül. Amíg, nem tisztázzák pontosan a tudósok, hogy melyik hatékonyabb, mi mindkét kiegészítőt kínáljuk. Az Ecdysone kombinálja, a beta-ecdysteront és a Turkesteront, míg az Ecdysone FX csak beta-ecdysteront tartalmaz, így Önnek kell kipróbálnia, melyik termék válik be jobban az ön testében. Általánosságban mondhatjuk, hogy mindkét kiegészítő az első két héten belül, nagyon durva eredményeket produkál!

Ecdysone hatásfoka:

Számos emlősön és emeberen végzett tudományos kísérlet bizonyította a beta-ecdysterone anabolikus hatását, mely hasonló a szintetikus Anabolicum Methandrostenolone (Dianabol) hatásához. A vizsgálatok az alábbi tényeket állapították meg:

  • a beta-ecdysteron jelentősen javítja az izomtömeg szerkezetét (2-4 kg izomtömeg 2 hét alatt), miközben az izomnövekedés kezdetben egyenetlen, majd lelassul. A beta-ecdysteron pontos hatásmechanizmusa még nem ismert, de az egyértelmű, hogy stimulálja az izomfehérje szintézist, azaz elősegíti a fehérjék beépülését az izomzatba. Tehát érdemes fehérjékben és/ vagy szabad aminosavakban gazdag élteleket, és táplálék kiegészítőket fogyasztani az Ecdysone Fx szedése során
  • a beta-ecdystreon ellentétben a dianabolal nemcsak a lassú izomrostokat stimulálja hanem a gyorsakat is, így nemcsak az izomtömeget növeli, hanem az erőt és a teljesítményt is
  • az izomnövekedés jelentős, de nem hasonlítható össze a dianabol hatásával, emellett nagy mennyiségű beta-ecdysteron fogyasztása sem károsítja az egészséget
  • a beta-ecdysterone elősegíti és felgyorsítja a zsírégetést és a zsíranyagcserét. Kísérletek során a testzsír százalék 1-10%-kal a koleszerinszint pedig 30%-kal csökkent
  • ezen felül a beta-ecdysteron erősíti az immunrendszert, késlelteti az idegsejtek elhalását, csökkenti a vércukor szintet és elősegíti a máj regenerálódását.

Ajánlott adagolás: 1-4 db kapszula naponta, folyadékkal bevéve. Nagyon fontos a fehérjedús táplálkozás e mellé a kiegészítő mellé.

Tápanyag Értékek 1 kapszulában
L-Izoleucin (BCAA) 280 mg
Spenót-kivonat 280 mg
_ ß-Ecdysteron  50 mgÖsszetevők: L-Leucin, spenót-extraktum, kollagén protein, hordozóanyag: magnéziumsztearát.

Fontos: A Beta Ecdysteron extrém módon megdobja a nitrogénasszimilációt a szervezetben, emiatt nagyon nagyon fontos a megfelelő mennyiségű fehérje elfogyasztása (legalább 2 g / de ajánlott 3 g fehérje/kg testsúly naponta) hogy a maximális hatékonyságát kihozzuk az Ecdysone-ból. (fehérjék nélkül nem tud a szervezet izmot építeni).

Az Anabolic Protein tökéletes kombináció Ecdysone szedése mellé.


Megveszem:

  • Típus: Ecdysone (120 kapszula)
  • Súly: 0.2kg
  • 95 db. eladó
  • Gyártó: Peak


Termék beszállítási dátuma 2011 november 21, hétfő.

áprilisi akcióink

Musclin® V.2.0. 750g
Musclin® V.2.0. 750g
8453Ft
-2883Ft
(34.1%)
5570Ft
Daily One 60 tabletta
Daily One 60 tabletta
3393Ft
-843Ft
(24.85%)
2550Ft

MicronTec Creatine 350 g
MicronTec Creatine 350 g
5579Ft
-980Ft
(17.57%)
4599Ft
Low Calories Sportdrink 1000 ml
Low Calories Sportdrink 1000 ml
3670Ft
-1270Ft
(34.6%)
2400Ft
Mirage® 3500g
Mirage® 3500g
20394Ft
-6393Ft
(31.35%)
14000Ft

Glutamine Micro Powder 1000g
Glutamine Micro Powder 1000g
14271Ft
-1401Ft
(9.82%)
12870Ft
Prostacare (60 kapszulás)
Prostacare (60 kapszulás)
4881Ft
-890Ft
(18.24%)
3990Ft
Grape Seed (70 tabletta)
Grape Seed (70 tabletta)
2985Ft
-808Ft
(27.06%)
2177Ft
Segítség óraválasztáshoz
LiveZilla Live Help