Amino Lysin 130 kapszula - IronMaxx®

Az L-lizin egy esszenciális aminosav, melyet szervezetünk nem képes előállítani. A fehérje- és karnitinszintézis szempontjából nagyon fontos, de elengedhetetlen a sejtnövekedéshez, a szövetek regenerálódásához, és az energiaraktárak építéséhez is. Ezen kívül ő a felelős a kalcium raktározásáért egyaránt.

Cikkszám: IM-AL130 Kategória: , Tags ,

5.158Ft

Az IronMaxx® Amino Lysin előnyei:

• proteinszintézis támogatása

• karnitin szintézis támogatása

• vírusfertőzések megelőzése

• kalcium raktározása

Mi az L-lizin?

lizin az ember szervezetében esszenciális aminosavnak számít, a szervezet ezt maga nem képes előállítani, emiatt a táplálkozással kell bevinni. A lizin a számos aminosavak egyike, amelyre a sejtnövekedéshez és a szövetek regenerálódásához van szükségünk.

Az IronMaxx® Amino Lysin az Ön egészségéért!

Mint az összes aminosav, a lizin az enzimek, a hormonok és a betegségellenes antitestek termelésének alapelemeként működik. A lizin támogatja a lázkiütés, a herpesz és más vírusfertőzések gyógyulását és megelőzését.

Milyen előnyei vannak az IronMaxx® Amino Lysinnek a sportolók számára?

Az IronMaxx® Amino Lysin támogatja a hatékony proteinszintézist, ezáltal fontos az izomépítésben. Ezen kívül lyzinre van szüksége a szervezetnek a kalcium raktározásához. A szervezetben előforduló kalcium 99%-a a csontokban és a fogakban található. A kalcium stabilitást és szilárdságot kölcsönöz Önnek. A kalcium a véralvadásban, az izmok és idegek működtetésében illetve néhány enzim és hormon aktiválásában is részt vesz. Ezen kívül a szervezet képes a lizinből L-karnitint előállítani, ez egy zsírsav transzport-molekula, melynek segítsége nélkül lehetetlen lenne a zsírcsökkentés. A szervezetben előforduló L-carnitin kb 10%-át a szervezet állítja elő. A többit a táplálkozás során vesszük fel.

Az IronMaxx® Amino Lysin adagolása:

A kívánt eredmények elérése érdekében fogyasszon napi 3 kapszula IronMaxx® Amino Lysint.

Az IronMaxx® Amino Lysin kiszerelése: 130 kapszula

Az IronMaxx® Amino Lysin napi adagja: 3 kapszula (43 adag/ doboz)

Tömeg240 g
Méretek70 × 70 × 120 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

error: