AminoCraft Liquid 1000ml - IronMaxx®

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

A fehérjéket felépítő aminosavak nélkülözhetetlen alapját képezik az emberi szervezetnek. Ez az aminosavakban gazdag, sejtek és izomszövetek alapanyagát képező folyékony és kiváló aminogram izomnövekedést serkentő termék, a poroknál gyorsabb és nagyobb felszívódási aránnyal bír.

Az IronMaxx® AminoCraft Liquid előnyei:

• Folyékony aminosav, a gyors izomzatépítés támogatója!

• A legnagyobb aminosavigény kielégítésére is kiváló!

• 1 üveg több mint 500g tiszta fehérjének felel meg!

• Megemeli a vér aminosav szintjét, így gyors regenerációt vált ki.

• Alternatív megoldásként alkalmazható a fehérjeporok helyett!

• Hatalmas mértékben növeli a proteinszintézist!

Az aminosavakat is az „élet építőköveinek” nevezik.

A proteineket (görögül: protos=az első, a legfontosabb) is fehérjéknek nevezik, minden életforma legfontosabb alapelemei közé tartoznak. A fehérje alapelemek inkább aminosavakként ismertek. A sejtek és az izomszövet alapanyagát alkotják. Fontosak a belső szervek, a csontok, a bőr, a haj, a növekedés, és a sejtek megőrzése, megújítása számára. Olyan kémiai folyamatokat irányítanak, amelyekben támogatják a hormonok és enzimek termelődését. Továbbá fontos szerepet játszanak az immunrendszer működésében.

Mik is pontosan az aminosavak?

Az emberi szervezetben eddig 23 proteinépítő aminosav fajta ismert. A fehérjék is aminosavakból épülnek fel méghozzá 100 darabból. A fehérjék fajtája attól függ, hogy az aminosavak sorrendje hogyan helyezkedik el a fehérjén belül. Elég, ha csak egy aminosav hiányzik és a fehérje már nem tud összeállni, tehát a fehérje építés leáll. Az aminosavak fontosak az emberi anyagcsere számára is, anélkül hogy egyáltalán részt vennének a fehérjeépítésben. Ebből 8 az ember számára esszenciális, ami azt jelenti, hogy nélkülözhetetlen, mivel ezeket a szervezet saját maga nem képes előállítani, így ezeket naponta, a táplálkozással kell bevinni. Bizonyos élethelyzetekben azok az aminosavak melyek nem nélkülözhetetlen, aminosavak azok is esszenciálissá válhatnak. Kimutatták, hogy szervezetünk szempontjából néhány aminosav nem nélkülözhetetlen a túléléshez, de általuk a test teljesítőképessége jelentősen növekszik. Az ilyen aminosavakat nevezik félig esszenciálisnak, és a táplálék kiegészítők terén nagy jelentőségre tettek szert. A proteinépítő funkciójukon túl az aminosavaknak az anyagcsere folyamatok átláthatatlan sokaságában van jelentőségük: olyan testi, biológiailag hatékony anyagok előzetes fokozatai, mint a hormonok, vitaminok és a funkcionális összetevők. Más anyagokkal együtt fontos agyi folyamatokat irányítanak. Ugyanígy befolyásolják a bonyolult hormonrendszert az anabolikus (építő) funkciók irányába. A méregtelenítő anyagcsere folyamatokat is az aminosavak befolyásolják. A sav-bázis egyensúly fenntartásánál és különösen olyan helyzetekben, amikor megnő a test terhelése, „sürgősségi energiaszállítóként” szolgálnak a sejtek számára.

Mely aminosavak fontosak?

A táplálkozástudósok eleinte az esszenciális aminosavak hatását vizsgálták, mivel ezeket testünk nem képes előállítani ugyanúgy, mint a vitaminokat, hanem a táplálkozás útján kerülnek be a szervezetbe. Persze az utóbbi időben egyre többet foglalkoznak a nem esszenciális aminosavakkal is, hiszen ezek éppolyan fontosak az anyagcsere működéséhez. Ha elég esszenciális aminosav áll a szervezet rendelkezésére, akkor szükség esetén az összes nem esszenciális aminosavat képes belőlük előállítani. Aki az egészségét szeretné javítani és a teljesítményét növelni, annak ügyelnie kell arra, hogy az összes aminosav egyensúlyban legyen, ne csak az esszenciálisak.

Használati utasítás:

A maximális hatás elérése érdekében fogyasszon napi 2 evőkanál (15ml) IronMaxx® AminoCraft Liquid-et 1,5dl vízzel (vagy abban elkeverve), reggel éhgyomorra, közvetlenül edzés után és lefekvés előtt.

Az IronMaxx® AminoCraft Liquid ízesítése: narancs; cseresznye

Az IronMaxx® AminoCraft Liquid kiszerelése: 1000 ml

Az IronMaxx® AminoCraft Liquid napi adagja: 15 ml

 

Tömeg 1226.00000000 g
Méretek 80.0 × 80.0 × 250.0 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.