Animal M-Stak 21 pak - Universal Nutrition™

Universal Nutrition™ Animal M-Stak (21 pak) Erős izomépítő formula aminosavakkal  és növekedési hormon fokozóval

Nem kérdéses, a legjobb, leghatékonyabb anabolikus táplálék-kiegészítő, ami kelet-európából eredeztethető.

13.200Ft

Beszerzés alatt, előrendelhető

Universal Nutrition™ Animal M-Stak (21 pak) Erős izomépítő formula aminosavakkal  és növekedési hormon fokozóval

Nem kérdéses, a legjobb, leghatékonyabb anabolikus táplálék-kiegészítő, ami kelet-európából eredeztethető. A prohormonokat, mint az androstenedione-t húsz évvel ezelőtt még a keletnémet olimpikonok alkalmazták, hogy növeljék az erőnlétet és a sportteljesítményt. A tribulust először a bolgár súlyemelők vetették be, hogy megdöntsék a súlyemelés világrekordokat.

A következő titok Hollandiában került napvilágra. Öt év kutatás és fejlesztés után európai laborunkban megszületett az Animal M-Stak. Az első prototípusokat elit testépítők és nehézatléták tesztelték. Az eredmény gyors és lenyűgöző volt. Az erőemelők képesek voltak még nagyobb súlyokat megmozgatni. A testépítők gyorsabban tudták minőségi izomtömeggel gyarapítani testsúlyukat.

Mr. Universe, Giovanny Thompson ez mondta: „ Szeretem az Animal M-Stak-et. A legerősebb izomtömeg építő táplálék-kiegészítő, amit valaha használtam.” Másik sportoló, aki meg kívánta őrizni névtelenségét, azt mondta, hogy nem is hiszi el, hogy meg tudtunk alkotni egy olyan terméket, ami még az Animal Stak-nél is keményebb. „Nem hittem, hogy tudtok újat mutatni az Animal Stak után, de tudtok. Az Animal M-Stak kőkemény!”

Mára az Animal M-Stak az USA-ban is hozzáférhető. Az Animal M-Stak teszi kompletté az Animal termékvonalat és így a termékkínálat megfeleltethető a naturál és a nem naturál testépítők igényei számára egyaránt. Sok tényezőben az Animal M-Stak hasonlít az Animal Stak-re. Mindkettő igen hatékony anabolikus táplálék-kiegészítő pak, világklasszis nehézatléták számára kifejlesztve. Mindkettő azon a különleges/kettős tesztoszteron és növekedési hormon serkentő formulán alapszik, ami csak az Animal névvel fémjelzett termékekben lelhető fel. Mindkettőben található hatékony DHT és ösztrogén gátló, a tömegnövekedés maximalizálásához.

Egy nagy különbség azonban akad a két termék között. Az Animal Stak elsődlegesen anabolikus hatást fejt ki, abból a képességéből adódóan, hogy hatással van az anabolikus hormonok kiválasztódására, konvertálására. Ezek az anabolikus hormonok meghozzák a kívánt eredményt.

Az Animal M-Stak is bír ezzel a tulajdonsággal, de az igazi ereje abban rejlik, hogyhogy hatással van azon biokémiai folyamatokra, amik az anabolizmust kontrollálják: fokozott nitrogén visszatartás, tápanyag elosztás, fokozott inzulin funkciók, megnövelt protein szintézis és lecsökkentett protein katabolizmus.

Mindezen hatások együttesen működnek közre az Animal M-Stak-ben. Hogy átfogó anabolikus hatást érjen el. Mivel az Animal M-Stak ezeket a hatásmechanizmusokat teljes mértékben szteroidok (andro vagy 19-nor ) nélkül képes elérni, így tökéletesen alkalmas a természetes alapú testépítés elkötelezettjeinek, erőemelőknek és mindazon sportolói rétegnek akik rendszeresen drogteszten esnek át.

De akad még egy különbség. Természetes Isoflavon komplexe révén az Animal M-Stak minőségi izomtömeg gyarapodást is képes kiváltani, még az erre legkevésbé hajlamosakból is. A tápanyag elosztó funkciója révén a bevitt kalória nagy része az izmokba jut el, mintsem, hogy testzsírként raktározódjon. Ha tehát szálkás izomtömeggel kívánsz gyarapodni vagy ez nehézséget okozott korábban, az Animal M-Stak a megoldás kulcsa.

Tehát, mit nyújt az Animal M Stak: Minden egyes csomag mega dózisú 8000 milligramm izom tömeg építő hatóanyagot tartalmaz. Az Animal M Stak a legújabb flavon és phytoecdysteron komplexet tartalmazza, mely magában foglalja a három legújabb fejlesztésű hatóanyagot, ami hozzáférhetővé vált a testépítők számára: Methoxy, ecdysteron, Ipriflavon.

A Methoxyisoflavon és az Ipriflavon olyan isoflavonok amelyek rendkívüli hatással vannak a testépítők és a nehézatléták minőségi izomtömeg gyarapodására.

Mind a Methoxy és az Ipriflavone bír azzal a képességgel, hogy a tápanyagokat, mint pl. a fehérjét, szénhidrátot és a zsírt az izomtömeg gyarapodás irányába hasznosítja mintsem, hogy testzsírként raktározza el a szervezet, elősegíti a protein szintézist és fokozza a nitrogén visszatartást. Az U.S. és a német szabadalom szerint a flavonok, mint a methoxy „jelentős tömeg gyarapodást váltanak ki” és „ hatékony anabolikus összetevőként gyógyszerészeti használatra is javasoltak”.

Mikor a Beta-Ecdysterone (ecdysone) is bekerült a készítménybe, akkor igazán hatékonnyá vált az Animal M-Stak. Kelet európai és oroszországi tanulmányokban vizsgálták az Ecdysterone anabolikus hatását. A kutatók megállapították, hogy széleskörű anabolikus hatást fejt ki az Ecdysterone az izomnövekedésre, mint a methandrostenolone anabolikus szteroid! Továbbá, csakúgy, mint a Methoxy és az Ipriflavone, az Ecdysterone szint növeli a testtömeget. Minden pakkban garantáltan 100mg Beta-Ecdysterone található, plusz 100mg Ipriflavone és 100mg Methoxy. Szintén tartalmaz olyan növekedési hormon kiválasztást serkentő hatóanyagokat, mint Ornithine AKG, Arginine és BCAA (elágazó szénláncú aminosav) növeli még az IGF-1 hormon szintet is, ami a zsírok lebontásáért felelős.

A hatóanyagok közé felvettünk olyan természetes tesztoszteron szint növelőket, mint a Tribulus Kivonat, ALC, a Cink különleges formulája és magnézium.

Az inzulin szintet különféle inzulin hatásfokozókkal szabályozzuk. Segítjük a szervezetet, hogy nagyobb mennyiségű inzulint tudjon megőrizni a DHT / ösztrogén gátlókkal. Ezek mind fellelhetők az Animal Stak-ban.

Végezetül összeállítottuk a Metabolikus energia komplexet. Az ephedrine (Ma-Huang) helyett synephrine, koffein, cordyceptic sav összeállítással biztosítjuk a szükséges energiatöbbletet. Cordyceptic sav olyan új összetevő ami a Cordyceps gyógynövényből származik. A Cordyceps nucleotideket tartalmaz, ami a sejt szintű energiákra van hatással. Akkor mire vársz. Egy Mr. Universe címre. Arra nem lesz szükséged, hogy használd az Animal M-Stak-et. Csak megfelelően elhivatottnak kell lenni a győzelemre.

Ajánlott:
– Természetes testépítőknek és erőemelőknek
– Nehezen fejlődőeknek
– Természetes módon izomtömeg maximalizálásra
– Tesztoszteron szint és növekedési hormon szint optimalizálásra

Napi adagolás: Napi egy pak, három héten keresztül. Edzés napokon a bevitele 45 perccel edzés előtt javasolt. Pihenő napokon étkezések között. Az erős hatás miatt a három hét letelte után mindenképpen javasolt egy hetet kihagyni a szedésben, ciklikusan.

Tömeg 600 g
Méretek 110 × 110 × 200 mm

Összetétel

Tápanyag táblázat

Tápértékek 1 adag (1 csomag)
C-vitamin (mint aszkorbinsav) 100 mg
B6-vitamin (mint piridoxin HCI) 10,5 mg
Magnézium 450 mg
Cink 30 mg
Króm 100 mcg
Természetes tesztoszteron komplex 1000 mg
Tribulus Terretris kivonat (Protodioscinra aés szteroid szaponinokra szabványosítva), Longjack kivonat, Avena Sativa kivonat
Növekedési hormonok 300 mg
Mucuna Pruriens ( L-dopara standardizálva), Alfa Glycerylphosphorylcholine (alfa GPC)
Vasodilator komplex 750 mg
Arginiín (AKG), Arginin HCI
Aromatase Inhibitors 200 mg
Calcium D-Glucarate, Diindolylmetan (DIM)
DHT gátlók 475 mg
Fitoszterolok, Saw Palmetto kivonat, Quercetin
Kortizol inhibitorok komplexe 300 mg
Acetil-L-karnitin, foszfatidil
Máj méregtelenítő 250 mg
Máriatövis kivonat, Lizofoszfatidil

Egyéb összetevők

Tejsavó (tejből),  kalcium-foszfát, zselatin (kapszula), mikrokristályos cellulóz, sztearinsav, magnézium-sztearát, szilícium-dioxid, szójalecitin, titán-dioxid, FD & C Red # 40, FD & C Blue # 1.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.