Animal Pump 30 pak - Universal Nutrition™

Energetizáló komplex, immunrendszer erősítő és antioxidáns, hatékony sejtméret növelő. Egy összetett erős bedurrantó formula, napi egy csomaggal!

15.800Ft

Beszerzés alatt, előrendelhető

Animal Pump 30 pak – Universal Nutrition™

Energetizáló komplex, immunrendszer erősítő és antioxidáns, hatékony sejtméret növelő. Egy összetett erős bedurrantó formula, napi egy csomaggal!

Nincs ehhez hasonló érzés… Igazi Pump. Szenzációs érzés, ami lehetővé teszi, hogy visszatérjünk az edzőterembe nap, mint nap és évről folytonosan. Igen, ismerjük be – ez egy függőség. A Pump azonban több mint egy szétáradó érzés … a Pump esszenciális a mi sportágunkban, az izomnövekedés alapja. Minden egyes kilökés, minden ismétlés tápanyagokban gazdag vérrel látja el a dolgozó izomsejteket és táplálják azt. Ez a fajta sejtméret növekedés indítja az anabolikus folyamatokat. Az Animal Pump™ a creatin sokszor bizonyított alapjaira épít. Nem vitás, ez egy olyan nagy teljesítményű táplálékkiegészítő, ami átsegít az eddigi korlátokon, a berögződött megszokásokon. A napi creatin adagon felül, ami egyedülálló összeállításban tallható meg ebben a termékben (MCC – Magnesium Creatine Chelate, CEE – Creatine Ethyl Ester és TCM – Tricreatine Malate), szintén fellelhető:

  • NO Blast komplex
  • Energetizáló komplex
  • Immunrendszer erősítő és antioxidáns
  • Hatékony sejtméret növelő

melyek mind egy táplálékkiegészítőben lelhetők fel.

Az Animal Pump™ teljes, összetett a szükségletek szerint precízen adagolt egy könnyen kezelhető pak-ban. Azok az idők már elmúltak, hogy három-, négyféle terméket kell beszedni. Csak egy pak Pump naponta és minden a helyén van – nincs ámítás, nincs félrebeszélés. Törj előre, eddz ahogyan az Animal stílus ezt elvárja és az Animal Pump™ megteszi a magáét. A Pump ott rejlik a pakban.

Ajánljuk:

  • Profi testépítóknek és erőemelőknek
  • Azoknak akik szeretnének teljesítményt növelni
  • Testépítőknek akikre nem hat a kreatin
  • Akik unják a szokványos kreatin formulákat

Felhasználási javaslat: Fogyassz napi egy pakkal. Edzés napokon vegyél be egy pakkal 30 perccel edzés előtt, lehetőleg éhgyomorra. Pihenőnapokon reggel éhgyomorra vegyél be egy pakkal.

Tömeg 600 g
Méretek 110 × 110 × 180 mm

Összetétel

Összetevők listája

Magnézium kreatin kelát, kreatin-monohidrát, kalcium-foszfát, zselatin, metil-xantin-Complex (koffein, porított Kóla-dió, guarana por), mikrokristályos cellulóz, maltodextrin, sztearinsav, magnézium-sztearát,  fahéj gyökér kivonat, titán, görögszéna, FD & C Blue # 1, FD & C Red # 40, gyógyszerészeti máz.

Tápanyag táblázat

Tápértékek 1 adag (1 csomag)
C-vitamin(mint aszkorbinsav) 60 mg
Szelén (mint nátrium-szelenit) 100 mcg
Foundational Creatine Matrix 3000 mg
Kreatin MagnaPower®, Tri kreatin mátrix (TCM) (kreatin-glukonát, kreatin-orotát, kreatin AKG, Creapure®
NO Blast Komplex 2000 mg
Arginin-alfa-ketoglutarát (AKG-arginin), ornitin-alfa-ketoglutarát (AKG ornitin) Glucouronolactone, Beta Alanine (CarnoSyn), fenyőkéreg kivonatot
Energy Rush Komplex 500 mg
Komplex metil-xantin (koffein, kóla dió por, guarana por
Antioxidant Komplex 700 mg
Grapefruit mag kivonat, L-cisztein-HCI, zöld tea kivonat (EGCG), az R-alfa-liponsav (ALA Na-R)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.