CGT Maxx ™ / 30 adag - EverBuild Nutrition

EVERBUILD CGT MAXX előnyei:

Az optimális izomteljesítmény elérése
Maximális energia és állóképesség
Jobb fókusz és koncentráció
Minimalizálja a fehérje lebomlását
Segít a jobb fehérjeszintézisben
Béta-alanint tartalmaz

4.719Ft

Készleten

A tökéletes edzés előtt STIMULÁNSOK NÉLKÜLI formula!

Az EVERBUILD CGT MAXX tökéletes edzés előtti / edzés közbeni termék a maximális bedurranás és teljesítmény elérésének érdekében, 3 erős összetevőtckombinál : kreatint, glutamint és taurint. STIMULÁNSOK NÉLKÜL!

EVERBUILD CGT MAXX előnyei:

Az optimális izomteljesítmény elérése
Maximális energia és állóképesség
Jobb fókusz és koncentráció
Minimalizálja a fehérje lebomlását
Segít a jobb fehérjeszintézisben
Béta-alanint tartalmaz

Az EVERBUILD CGT MAXX olyan képletet tartalmaz, amely segít a lehető legtöbbet kihozni az edzésből és az utána következő regenerációból.

Az Everbuild CGT MAXX kreatin tartalma növeli az erőszintet és segít az izomtömeg növelésében. Emellett fokozza a bedurranást és növeli a sejtek térfogatát. Az Everbuild CGT MAXX formula glutamint is tartalmaz, amely a testünk egyik legfontosabb nem esszenciális aminosava. Növeli az állóképességet edzés közben, és támogatja az edzés utáni regenerációs folyamatokat.Végül, de nem utolsósorban, az Everbuild CGT MAXX taurinja segít leküzdeni a fáradtságot és kimerültséget, és növeli erőszintet. Ezenkívül segíti a fontos tápanyagok izmokba juttatását, így azok növekedését.

Akinek ajánljuk:

Az Everbuild CGT MAXX kifejezetten alkalmas funkcionál edzéshez, vagy nagy aerob teljesítményt és kitartást igénylő testmozgáshoz. Azok körében is kifejezetten közkedvelt mint edzés előtti, edzés közbeni formula, akik késő délután vagy este edzenek, és ilyenkor mán nem szívesen fogyasztanak stimuláns hatóanyagot (koffein, taurin stb) tartalmazó készítményeket.A gondosan kidolgozott aminosav egyensúly rendkívül hatékonyan segíti az edzés utáni regenerációt. Ne felejtsük el megemlíteni a kreatin szerepét az izomrostok mikroszakadásainak gyógyulásában. Ez a tulajdonsága a sejtmembránon belüli víz visszatartása mellett elengedhetetlenné teszi nemcsak a testépítők, de más erő-sportok kedvelői számára is.Az EverBuild Nutrition különleges irányelvet követ, nem túl édes, de aromás, így nagyon ízletes termékeket állít elő! Ezt meg kell kóstolnod, valóban egyedi élmény!

Egy adag: 1 adagolókanál (20 g)
Csomag tartalma: 30 adag
Javasolt felhasználás:  1 adag edzés előtt

Ajánlások:
Ne lépje túl a napi ajánlott felhasználást!
Ne használja a kiegyensúlyozott étrend helyettesítésére!
Tárolja hűvös, száraz helyen, 25 ° C alatt, közvetlen napfénytől távol!

Tömeg 750 g

Összetétel

thumb-549-cgt-maxx-2-460x460 fitnessmarket
 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.