Csuklóvédő MFA296 - Madmax

Csuklóvédő (MFA296) Neoprém kialakítás mind az egészséges, mind a már sérült csuklóra. Teljes védelem edzések közben!

Ez a neoprén csuklóvédő az újfajta kötszerek kitűnő fejlesztése, mely a legjobb megerősítést és védelmet nyújtja csuklói számára.
A Mad Max újfejlesztésű csuklóvédő előnyei közé tartozik kiváló rugalmassága, jelentősen javult permeabilitása, minőségi perforálása/vasalása, speciális anatómiai alakja és nyitott hüvelykujj kialakítása. Mind ezen tényezőknek köszönhetően lehetővé válik a a csukló és metacarpalis csontok kiváló rögzítése.

Cikkszám: MM-MFA296 Kategória

2.990Ft

Készleten

E kiváló kötszer, használata alatt, bemelegíti és fenn is tartja az izületeknek szükséges testhőt. Mind ez hatékony megelőzést és támogatást biztosít a visszatérő sportsérülésekkel szemben, főként amiatt is, mert ez a természetes meleg a sérülések helyén növeli a vérkeringést.A vérkeringés növekedése, a természetes hő és az egyidelyű kompressziós nyomás pedig, csökkenti a további sérülések lehetőségét, az izmok húzódását/kiterjesztését és a szakadás kockázatát a fizikai terhelések, edzések illetve egyéb megerőltető tevékenységek esetén.
A megnövekedett vérkeringés ezen felül, támogatja a szervezet természetes öngyógyító folyamatait, csökkenti a fájdalmat, az ödéma és a merevség kockázatát, valamint segít gyorsítsítani a felépülés folyamatát.

Ez a csuklóvédő a legjobb minőségű 2,5 mm vastag neoprénből készül.
Huvejkujj beakasztásának és tépőzáras megoldásának köszönhetően (női illetve férfi) bármely kézre kényelmesen, hatékonyan és bisztonságosan, gyorskötésként használható.
Bal és jobb kézen is egyaránt használható.
Ideális minden típusú sporthoz, valamint mindennapi használatra is.
Speciális anatómiai kialakításának köszönhetően, ez a pólya rugalmas méretezést biztosít.

FIGYELMEZTETÉS: Soha ne használja a neoprén csulóvédő pólyát közvetlenül spot készítmények vagy egyéb melegítő gélek, kenőcsök vagy emulziók használata után.  Ha bármilyen kétségége merülne fel, vagy egyedi sérülés található csuklóján, kérjük kérje ki orvosa vagy szaktanácsadója véleményét a termékkel kapcsolatban.

Tömeg 200 g
Méretek 150 × 90 × 40 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.