Detox for Her (nőknek) 130 kapszula -IronMaxx®

Detox for Her (nőknek) 130 kapszula -IronMaxx®

DETOX FOR HER (130 db kapszula)

Az IronMaxx® DETOX FOR HER előnyei:

  • Méregtelenítés az OPC nevezetű antioxidáns segítségével (150 mg kapszulánként)!
  • Kapszulánként 200 µg folsavat tartalmaz!
  • 500 mg MSM (metil-szulfonil metán) kapszulánkét!
  • Támogatja a sejtek méregtelenítését!
  • Segít allergia és ízületi betegségek esetén!
  • Serkenti a növekedési folyamatokat (sejtosztódást)!
  • Erősíti az immunrendszert!
  • Támogatja az aminosav-anyagcserét!
Cikkszám: IM-DT-HE-130 Kategória: , Tags ,

6.897Ft

Méregtelenítő kúra folsavval!

A méregtelenítő kúrák világszerte a legkedveltebb kúrák közé tartoznak. Talán nem is véletlen, hiszen toxinok, savak és különféle káros anyagok távoznak egy-egy ilyen kúra során a szervezetünkből.

A DETOX FOR HER kapszuláit kimondottan nők számára fejlesztették ki, ezért is tartalmaz folsavat. Egyetlen kapszulában egyesül a szőlőmag-kivontból származó erős antioxidáns hatással bíró OPC, az MSM (metil-szulfonil metán) és a folsav. A nők 86%-a nem éri el a folsav ajánlott napi beviteli mennyiségét.  Már napi 1-3 kapszula bevételével támogatni tudja szervezete méregtelenítő folyamatait, valamint a megfelelő mennyiségű folsav bevitelét is biztosítani tudja ezáltal. A méregtelenítő kúra egyébként a férfiak számára is elérhető: DETOX FOR HIM.

Méregtelenítés a szőlőmagból kinyert természetes OPC segítségével!

Az OPC (oligomer proantocianidin) egy természetes, erős antioxidáns. Megtalálható különféle diófélékben, a zöld teában, a ginkgo biloba leveleiben, de legnagyobb koncentrációban a szőlőmagban fordul elő. Sejttisztító hatásának köszönhetően, ideális ahhoz, hogy a szervezet megfelelő méregtelenítését támogassa. Ezenkívül segít megőrizni bőrünk fiatalságát. Megfelelő mennyiségű bevitele, egészséges bőrképet eredményez. Antioxidánsként megköti a szabad gyököket, így megvédi a sejteket az oxidatív stresszel szemben. Sejtvédelem, immunrendszer erősítése, értisztítás – összegezve, így jellemezhetnénk az OPC jótékony hatásmechanizmusát.

Folsav – „NŐI” összetevő a méregtelenítő kúrában!

Mint az már korábban említésre került, a nők többsége folsavhiányban szenved. A folsav egy olyan vitamin (B9-vitamin), mely elsősorban zöld növényekben fordul elő. Esszenciális vitaminról lévén szó, táplálék vagy táplálék-kiegészítők útján kell a szervezetbe juttatni. A folsav fontos szerepet játszik a sejtek megújulási folyamataiban (sejtosztódás) valamint az aminosavak anyagcsere folyamataiban is. Az IronMaxx® DETOX FOR HER kapszulái a fenti okok miatt tartalmaznak megfelelő mennyiségű folsavat.

MSM – A természetes ásványi anyag!

Az MSM (metil-szulfonil metán) egy természetes esszenciális ásványi anyag, mely nélkülözhetetlen szervezetünk számára. Az MSM megnöveli a sejtfal áteresztőképességét, így az izomsejtek gyorsabban hozzájutnak a kellő tápanyagokhoz, ugyanakkor a mérgező anyagok, savak is gyorsabban távozhatnak a sejtekből. A kén ráadásul megköti a nehézfémeket, így segít őket kijuttatni a szervezetből – tökéletes a méregtelenítő kúra során!

Az IronMaxx® DETOX FOR HER előnyei röviden összegezve az alábbiak:

– Méregtelenítés az OPC nevezetű antioxidáns segítségével (150 mg kapszulánként),

– kapszulánként 200 µg folsavat tartalmaz,

– 500 mg MSM (metil-szulfonil metán) kapszulánkét,

– támogatja a sejtek méregtelenítését,

– segít allergia és ízületi betegségek esetén,

– serkenti a növekedési folyamatokat (sejtosztódást),

– erősíti az immunrendszert,

– támogatja az aminosav-anyagcserét!

 

Az IronMaxx® DETOX FOR HER kiszerelése: 130 db kapszula

Az IronMaxx® DETOX FOR HER adagolás: Napi 1-3 db kapszula.

Figyelem:

Ne lépje túl a megadott ajánlott napi beviteli mennyiséget! Ügyeljen a kiegyensúlyozott és változatos étrend betartására. Gyermekek elől elzárva tartandó! Óvja hőtől, nedvességtől és közvetlen napsütéstől!

Tömeg110 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

error: