Fitness kesztyű Női Basic MFG250 - Madmax

Basic kesztyű (MFG250) Nők számára kialakított kesztyű, súlyzós edzésekhez, azért  hogy kezei mindíg szárazak maradjanak és hogy megelőzhesse a bőrkeményedések és vízhólyagok kialakulását.

A kesztyű főként nők részére ajánlott főként fitneszre és erőnléti edzésekre.
Ezek a kesztyűk szó szerint a legmodernebb technológiával vannak ellátva. Ezen technikák lehetővé teszik, hogy elfeledjük azt, hogy vas van a kezünkben és figyelmünket csak a kemény edzésre tudjuk összpontosítani.

Cikkszám: MM-MFG250 Kategória: ,

2.150Ft

Kiürítés

Női Basic MFG250 – Madmax kesztyű leírása:

A tenyérrész első osztályú bőrből készült, anatomikus varrással a tartósabb és kényelmesebb használat érdekében.

A kézfejhez és az ujjak közötti részhez rugalmas lycra anyag lett felhasználva amely maximálisan biztosítja a verejték elvezetését és a maximális szellőzést. Elősegíti, hogy az ujjak természetesen mozogjanak és biztos fogást nyújtsanak, anélkül hogy a kesztyű deformálódna, feszülne, összegyűrődne, vagy pedig elszakadna.

A csukló része személyre szabottan méretre állítható.Ezzel bebiztosítva a kéz korlátozás nélküli szabadon mozgását és a kesztyű pontos és finom illeszkedését a kézfejen és a csukló részen, védve ezzel a csuklót a megerőltetéstől és a kilengéstől.

Ez a kesztyű, nem csak innovatív designt nyújt,  de megvéd a konditermekben lévő baktériumok ellen, nagyobb tapadást biztosít, valamint természetes, rugalmas és kényelmes viseletet.

Méret: S, M, L

Tömeg350 g
Méretek240 × 150 × 50 mm
Méret

S, M, L

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.