Fitness kesztyű női Klaudia 92 MFG920 - MadMax

Fitness kesztyű női Klaudia 92 MFG920 – MadMax Főként nők számára kialakított kesztyű, kifejezetten a kemény súlyzós edzésekhez, hogy kezei mindig szárazak maradjanak, és hogy megelőzhesse a bőrkeményedések és vízhólyagok kialakulását.

Cikkszám: MM-KL-KE-MFG920 Kategória: ,

5.230Ft

Kiürítés

Fitness kesztyű női Klaudia 92 MFG920 – MadMax

Főként nők számára kialakított kesztyű, kifejezetten a kemény súlyzós edzésekhez, hogy kezei mindig szárazak maradjanak, és hogy megelőzhesse a bőrkeményedések és vízhólyagok kialakulását.

A kesztyű keményen tréningező nők részére alkalmas, akik pontosan tudják, hogy mit várhatnak el egy tökéletes kesztyűtől és azoknak, akik pontosan tudják, hogy mire van szükségük és nem félnek ezt kihasználni. Keresik a minőséget, védelmet és kényelmet, kompromisszum nélkül.

Ezek a kesztyűk szó szerint a legmodernebb technológiával vannak ellátva. Ezen technikák lehetővé teszik, hogy elfeledjük azt, hogy vas van a kezünkben és figyelmünket csak a kemény edzésre tudjuk összpontosítani.

Fitness kesztyű női Klaudia 92 MFG920 – MadMax leírása:

A tenyérrész dupla bőrrétegből készült, komfortosan behúzva anatomikus keresztvarrással a tartósabb és kényelmesebb használat érdekében.

A kézfej bőrből és (Healtha+) anyagból készült, amely maximálisan biztosítja a természetes érzetet, a verejték elvezetését és a maximális szellőzést.

A tenyér és a kézfej csatlakozásánál különleges kialakításra került sor, amely elősegíti, hogy az ujjak könnyeden mozogjanak, és biztos fogást nyújtsanak, anélkül hogy a kesztyű deformálódna, feszülne, összegyűrődne, vagy pedig elszakadna.

Az ujjak közti rész szintén Healtha+ anyagból készült, amely maximálisan bebiztosítja az izzadás elvezetését.

A csukló körül, elasztikus neoprén szalag található, amely nagyon jó védelmet biztosít a kéz megerőltetett részeire. A csukló része személyre szabottan méretre állítható a tépőzár segítségével, ezzel bebiztosítva a kéz korlátozás nélküli szabadon mozgását és a kesztyű pontos és finom illeszkedését a kézfejen és a csukló részen, védve ezzel a csuklót a megerőltetéstől és a kilengéstől.

Ez a kesztyű, nem csak innovatív designt nyújt,  de megvéd a konditermekben lévő baktériumok ellen, nagyobb tapadást biztosít, valamint természetes, rugalmas és kényelmes viselet.

Színek: szürke-kék

Méret: M

Tömeg 300 g
Méretek 240 × 150 × 50 mm
Méret

M

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.