Fitness kesztyű női MFG444 - MadMax

Fitness  kesztyű (MFG444) Nők számára kialakított kesztyű, súlyzós edzésekhez, azért  hogy kezei mindíg szárazak maradjanak és hogy megelőzhesse a bőrkeményedések és vízhólyagok kialakulását.

A kesztyű főként nők részére ajánlott főként fitnesszre és erőnléti edzésekre.

Cikkszám: MM-MFG444 Kategória: ,

2.550Ft

Kiürítés

Ezek a kesztyűk szó szerint a legmodernebb technológiával vannak ellátva. Ezen technikák lehetővé teszik, hogy elfeledjük azt, hogy vas van a kézünkben és figyelmünket csak a keméyn edzésre tudjuk öszpontosítani.

A tenyérrész és a kézfej egy része első osztályú bőrből készült, anatomikus varrással a tartósabb és kényelmesebb használat érdekében.

A kézfej egy részéhez és az ujjak közzötti részhez rugalmas lycra anyag lett felhasználva amely maximálisan biztosítja a verejték elvezetését és a

maximális szellőzést, mely elősegíti, hogy az ujjak természetesen mozogjanak és biztos fogást nyújtsanak, anélkül hogy a kesztyű eldeformálódna, feszülne, összegyűrődne, vagy pedig elszakadna.

A csukló része személyre szabottan méretre állítható.Ezzel bebiztosítva a kéz korlátozás nélküli szabadon mozgását és a kesztyű pontos és finom illeszkedését a kézfejen és a csukló részen, védve ezzel a csuklót a megerőltetéstől és a kilengéstől.

Ez a kesztyű, nem csak innovatív designt nyújt,  de megvéd a konditermekben lévő baktériumok ellen, nagyobb tapadást biztosít, valamint természetes, rugalmas és kényelmes viseletet.

Méret: S, M, L, XL, XXL

Szinek: fehér-fekete, barna-fekete

Tömeg350 g
Méretek240 × 150 × 50 mm
Méret

S, M, L, XL, XXL

Szín

fehér-fekete, barna-fekete

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

error: