Hyaluronic Acid 40mg. / 30 Caps - Haya Labs

A HAYA Labs Hyaluronic Acid előnyei:

  • Késlelteti a ráncok és az öregedés jeleinek megjelenését
  • Segít kiegyenlíteni a bőr tónusát
  • Serkenti a szem egészségét
  • Segít a kötőszövet problémáiban

3.289Ft

Beszerzés alatt, előrendelhető

HAYA Labs hialuronsav: az „ifjúság kútjának kulcsa” néven is ismert

A HAYA Labs Hyaluronic Acid előnyei:

  • Késlelteti a ráncok és az öregedés jeleinek megjelenését
  • Segít kiegyenlíteni a bőr tónusát
  • Serkenti a szem egészségét
  • Segít a kötőszövet problémáiban

A hialuronsav széles körben elterjedt a kötő-, hám- és idegszövetekben. Ez az extracelluláris mátrix egyik fő összetevője, amely jelentősen hozzájárul a sejtek osztódásához és migrációjához. Egy átlagos, 70 kg tömegű ember szervezete körülbelül 15 gramm hialuronánt tartalmaz, amelynek egyharmadát minden nap feldolgozza (lebontja és szintetizálja).

A HAYA Labs Hyaluronic Acid hatása:

A hialuronsav közismert nevén a „fiatalság kútjának kulcsa”, mivel úgy tartják, akik e vegyület nagy mennyiségben fogyasztják, gyakran érett öregségig élnek. Lehetséges, hogy a hialuronsav lehet a régóta keresett orvosság az öregedés ellen?
A közelmúltban a tudósok a Hyaluronsav (más néven Hyaluron vagy HA) esetleges öregedésgátló hatásaira összpontosítottak. Az egyik történetben, amelynek címe: „A hosszú élet faluja”, azt elemzik, hogy a hialuronsav lehet az öregedés elleni szer? A középpontban egy japán vidéki térség áll, Yzuri Hara, ahol az emberek általában jelentős élettartamot tapasztalnak, és gyakran kiváló bőrük van a 80-as vagy akár a 90-es évekiben is. A falu lakosságának több mint 10% -a 85 éves vagy idősebb, ami tízszerese az átlagos normának.

Egyes kutatások szerint Yzuri Hara-ban, a hosszú élet falujaként ismert településen az embereknél megfigyelt hosszú élettartam és kiváló egészségi állapot mögött elsősorban a helyi egyedülálló étkezési étrend állhat, amely magában foglal egy különösen gazdag keményítőtartalmú zöldséget, ami HA-ban rendkívül gazdag. Egy nagy japán gyógyszergyár vállalta a HA-t tartalmazó gyógyszerkiegészítő „kutatását és fejlesztését”. Az 1000 alanyon végzett teszt során a kiegészítették a HA bevitelt. Körülbelül a tesztalanyok fele szerint simább lett a bőrük, sőt látásuk is javult. A hialuronsav hatékonysága bebizonyosodott az ízületeknél is.

A HAYA Labs Hyaluronic Acid egy adagja: 1 kapszula
A HAYA Labs Hyaluronic Acid javasolt felhasználása: 1 adagot vegyen be naponta 1-2 alkalommal
A HAYA Labs Hyaluronic Acid csomag tartalma: 15 adag

Tömeg 360 g

Összetétel

103-hyaluronic-acid-40mg fitnessmarket

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.