Légiós könyv

A légió az életemben, az életem a Légióban – Daniel Forrester

Az olvasó, aki minden oldalon hullahegyeket vár, puszta kézzel ölést, „célszemélyek” likvidálását, néger falvak megsemmisítését, már most tegye vissza a könyvet a polcra, nem neki szól.

Cikkszám: LEG-KO-DF Kategória: , ,

8.000Ft

Elérhetőség: 3 db készleten

A légió az életemben, az életem a Légióban – Daniel Forrester

Az olvasó, aki minden oldalon hullahegyeket vár, puszta kézzel ölést, „célszemélyek” likvidálását, néger falvak megsemmisítését, már most tegye vissza a könyvet a polcra, nem neki szól. Nem írtam le mindent, de amit leírtam, igaz.

Nem keresem a szenzációt. Vannak nehezen hihető részek a könyvben, amelyek a kívülálló számára nehezen emészthetők. Nem szabad viszont szem elől téveszteni azt a tényt, hogy az Idegenlégió legenda mióta létezik, és ez nem attól van, hogy jól fésült mama kedvencei kedvük szerint teszik a dolgukat, átlagos szinten hajtják végre a feladataikat. 173 háborúskodással töltött éve során a Légió mindenhol otthagyta a kézjegyét – sajátos módon.

Büszke vagyok arra, és egyben hálás a gondviselésnek, hogy ebből a 173 évből én is ott töltöttem hatot. Ennek a hat évnek néhány epizódját emeltem ki, és írtam le ebben a könyvben azzal a céllal, hogy tompítsam a Rambók média által brillírozott dicsfényének nem létező ragyogását – írja a szerző légióról szóló, remekül megírt könyvében.

Tömeg 226 g
Méretek 200 × 140 × 10 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.