Mindpower (60 kapszula) - IronMaxx®

MindPower 60 kapszula IronMaxx®

Az IronMaxx® MindPower előnyei:

  • Táplálék az agynak – növeli a gondolkodó- és tanulási képességet!
  • Növeli a koncentrációképességet, csökkenti a reakcióidőt!
  • Növeli az emlékezőképességet!
  • Stressz csökkentő hatása van!
  • Segít kimerültség, ill. fáradság esetén!
  • Erősíti az immunrendszert!
Cikkszám: IM-MP60 Kategória: , Tags ,

7.477Ft

Kiváló minőségű nootropikum!

Növeld a koncentrációképességedet és kitartásodat!

A nootropikumok általánosságban olyan hatóanyagok, melyek a kognitív teljesítőképességet fokozzák. „Brainfood”-nak, magyarul az elme táplálékának is szokás nevezni őket. Elsődleges hatásként, növelik a gondolkodó- és tanulási képességet valamint a koncentrációs- és emlékező képességre is pozitívan hatnak. Sporttáplálék esetében, a koncentrációs képességre és kitartásra gyakorolt pozitív hatása miatt kedvelik őket, mivel segítenek az összpontosításban.

Az IronMaxx® MindPower terméke, a piacon kapható leghatékonyabb nootropikumok, kiegyensúlyozott keveréke. A különféle nootropikum kombinációja, serkenti az agy ingerületátvivő folyamatait. Emlékezőképesség támogatása, kognitív folyamatok javítása valamint a feszültség és stressz csökkentése, mint olyan pozitív hatás, melyek közkedveltté tették a nootropikumokat, nem csak a diákok, hanem a sportolók körében is.

Nootropikumok – sporttáplálék az agynak!

A nootropikumok, melyek „brainbooster” és „brainfood” néven is kaphatóak, nem mindig váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. A különféle hatóanyagok kombinációja, melyek harmonikusan kiegészítik egymást, a nootropikum hatékonyságát nagymértékben befolyásolják.

Ha növelni szeretnéd a tanulási-, koncentrációs- és gondolkodási képességedet, valamint a teljes összpontosításra törekszel az edzések alatt, akkor azt IronMaxx® MindPower terméke a tökéletes választás számodra.

Elsőosztályú „brainfood” – a Mindpower-formula!

Az IronMaxx® MindPower nevezetű nootropikuma a már megszokott guarana és zöldtea-kivonat mellett, ginzenget és ginkgo bilobát is tartalmaz. Az utóbbi kettő hatóanyag a központi idegrendszer teljesítőképességét fokozza, ezáltal javítva a tanulási-, koncentrációs- és gondolkodási képességet.  

 

A négy fontos „G” – a legjobb nootropikum az IronMaxx®-től!

Ginkgo

A Ginkgo (Ginkgo Biloba) egy olyan összetevő, melyet emlékezési zavarok és koncentrációs problémák kezelésére használnak. Az artériák vérellátásának fokozására is alkalmas, melynek köszönhetően megszüntethető pl. a fülzúgás (tinnitus) is.

Ginzeng

A Ginzeng egy adaptogén gyógynövény. Az adaptogén gyógynövények segítenek a fáradság és a szorongás csökkentésében.

Grüntee, azaz magyarul, zöldtea

A zöldtea-kivonatból kinyert epigallokatekin-gallát (EGCG), mely az IronMaxx® MindPower termékben szintén megtalálható, a vér kortizol szintjét képes megfelelően szabályozni. Gyulladáscsökkentő hatása van és a ginkgo bilobához hasonlóan, fokozza a vérellátást. Emellett, a szervezet méregtelenítésében is fontos szerepet játszik. 

Guarana

A guarana a kávéhoz, pontosabban koffeinhez hasonló élénkítő hatással bír, ezáltal fokozza a teljesítőképességet.

Kolin-bitartrát

Kolin-bitartrát, vagy röviden kolin, egy ingerületátvivő anyag az idegrendszerben. Funkciója révén, a fent említett gyógynövények hatását fokozza.

A MindPower egy kevésbé ismert hatóanyaga a bacopa monnieri. A jól működő rövid- és hosszútávú memóriáért felelős folyamatokat támogatja, valamint a stresszt is képes csökkenteni. Nem véletlen tehát, hogy ez a „Brahmi”-nak is nevezett hatóanyag, fontos része az IronMaxx® MindPower formulájának. A ginzenghez hasonlóan ez az indiai gyógynövény is egy ún. adaptogén.

A rózsagyökér (rhodiola rosea), mely a fentiekhez hasonlóan egy növényi hatóanyag, kiválóan harmonizál a IronMaxx® MindPower receptúrájában, ugyanis szintén stresszcsökkentő hatással bír.

B-vitamin komplexet tartalmazó „Brainfood”!

A jó minőségű nootropikumok különféle B-vitaminokat is kell, hogy tartalmazzanak, mivel azok az idegrendszer megfelelő működéséhez elengedhetetlenek. Az IronMaxx® MindPower kapszuláiban éppen ezért megtalálható a B3-vitamin (niacin), B5-vitamin (pantoténsav) és a B12-vitamin (kobalamin) is.

A niacin (B3-vitamin) igazoltan hozzájárul a vegetatív idegrendszer megfelelő működéséhez, valamint csökkenti a fáradságérzetet.

A pantoténsav (B5-vitamin) igazoltan hozzájárul a normál pszichikai teljesítőképesség fenntartásához.

A kobalamin (B12-vitamin) a sejtosztódásban és az idegrendszer megfelelő működésének fenntartásában játszik fontos szerepet.

Az IronMaxx® MINDPOWER előnyei röviden összegezve az alábbiak:

– Táplálék az agynak – növeli a gondolkodó- és tanulási képességet,

– növeli a koncentrációképességet, csökkenti a reakcióidőt,

– növeli az emlékezőképességet,

– stressz csökkentő hatása van,

– segít kimerültség, ill. fáradság esetén,

– erősíti az immunrendszert!

Az IronMaxx® MINDPOWER kiszerelése: 60 db kapszula

Az IronMaxx® MINDPOWER adagolás: Napi 1 db kapszula IronMaxx® MindPower, bő folyadékkal való bevétele ajánlott.

Tömeg100 g
Méretek90 × 35 × 150 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

error: