Taurin 130 kapszula - IronMaxx®

taurin az aminosavakhoz hasonlóan részt vesz az alapvető metabolikus funkciókban. Többek közt a taurin szabályozza a szervezet vízháztartását és fokozza a szív pumpáló hatását is, valamint a szívben és a szemekben szabályozza a kalcium-önszabályozást is. Segíti a magas vérzsír érték süllyedését, növeli a szervek és elsősorban az izomzat oxigénfelvevő képessége így kifejezetten ajánlott mind az erő- mind pedig az állóképességi sportok kedvelőinek.

Az IronMaxx® Taurin előnyei:

• Optimalizálja a vízháztartást!
• Kedvező körülményeket teremt az izomnövekedés számára!
• Fontos a zsíremésztésben!
• Növeli a kitartást és a teljesítményt!
• Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik!
• Véd a stressz ellen!

Cikkszám: IM-TAUR130 Kategória: ,

4.579Ft

Mi a taurin?

Először 1824-ben ökör epéből nyerték ki, így kapta a Taurin nevet, a görög tauros szóból, ami a németben bikát jelent. A taurin egy amino-etánszulfonsav, amely a szervezet számos anyagcsere folyamatában részt vesz.

Az ember számára ez a taurokolsav, a tauro kenodezoxikolsav nevű epesavak képződéséhez szükséges, ez fontos segédanyag a zsír emésztéséhez. A zsírban és koleszterinben gazdag táplálkozás során a taurin segíti a magas vérzsír érték süllyedését. Sőt a szívben és a szemekben szabályozza a kalcium-önszabályozást.

Az eredmény: a szív egyenletesen ver és élesebb lesz a látás. A táplálék taurinnal történő kiegészítése során nő a szervek, elsősorban az izomzat oxigénfelvevő képessége.

Milyen előnyei vannak a taurinnak a sportolók számára?

A testépítők és a nehézatléták az izomsejtek folyadékháztartásának optimalizálására használják. A sejtek közötti optimális folyadékcsere előfeltétele a hatékony proteinszintézisnek és az ezzel összefüggésben lévő izomnövekedésnek. A nagy kitartást igénylő sportot űzők és az élsportolók ellenben azért használják a taurint, hogy növeljék szívverésüket és ez által gazdaságosabbá tegyék a szív munkáját. Ezen kívül a taurinnak sejtmembrán védő és antioxidáns tulajdonságai is vannak.

Az IronMaxx® Taurin Adagolás:

A maximális hatás elérése érdekében fogyasszon napi 3 darab IronMaxx® Taurin kapszulát 3dl vízzel.

Az IronMaxx® Taurin kiszerelése: 130 kapszula

Az IronMaxx® Taurin napi adagja: 3 kapszula

Tömeg196 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

error: