Vas Eisen 100 kapszula - IronMaxx®

 Eisen Vas (100 kapszula) A szervezet mozgató rugója, melynek hiánya, feltűnés nélkül is komoly problémákat okozhat…

A vas alapvető nyomelem mindenki számára. Elsősorban a hemoglobin, a vörösvérsejtek képzése szempontjából nélkülözhetetlen. Hemoglobin nélkül a vörös vértestek nem képesek a szervezetben az oxigén szállítására. A vashiány vérszegénységhez is vezethet.
Vas ásványi anyag hiányból eredő vérszegénység már súlyos deficitet jelent. A vas ásványi anyag a széklettel és vizelettel ürül ki a szervezetből, illetve a bőr hámlásával is veszít némi vas mennyiséget a szervezet. Legnagyobb fokú vas ásványi anyag veszteséget a menstruációs időszak okoz a nők esetében.

Cikkszám: IM-VAS-100 Kategória: ,

3.188Ft

A vasnak a vörösvérsejtképzésen kívül a vér hemoglobin oxigén megkötő képességében, szállításában és a széndioxid elszállításában van szerepe. A vas ásványi anyag beépüléséhez a hemoglobinba szükség van megfelelő mennyiségű rézre is, különben a vas ásványi anyag csak a vasraktárakban marad, illetve halmozódik fe. Vas a mioglobin szintézisében, képzésében is szerepet játszik, és egyben enzimatikus és fehérjeképzési (szállító és raktározó fehérjék) folyamatok alkotója is.

Gyakran nem tudjuk elegendő mennyiségű vassal ellátni szervezetünket, mivel a normális táplálékból csak megfelelő körülmények között hasznosul.

Általános vas ásványi anyag hiány tünetek: sápadt bőr, kimerültség, kedvetlenség, étvágytalanság, hányinger, erős menstruációs vérzés. Vas ásványi anyag hiányos állapot állhat fenn túlzott diéták esetében, húsmentes táplálkozás esetén, illetve túlzott tej és tejtermékek fogyasztása esetén, különösen menstruációs időszakban és más jellegű vérzéses állapotok után

Használati utasítás: A jobb közérzet elérése érdekében fogyasszon napi 1 IronMaxx® Eisen Vas kapszulát étkezés közben egy pohár vízzel.

Minden egyes kapszula tartalmaz: 14 mg vasat (100%*)
*ajánlott napi fogyasztási mennyiség

Összetevők: Cellulóz, zselatin (kapszula), vas (II)-glukonát, elválasztó anyag: magnézium-sztearát, szilícium-dioxid

Tömeg150 g
Méretek50 × 50 × 100 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

error: