Zsákolókesztyű bőr fekete pk-300-02 - Respect

A Respect bőr, fekete zsákolókesztyűnk a tartósabb darabok egyike. Klasszikus, hosszú évek óta bevált szabással, jó minőségű bőrből készítve.

Cikkszám: RP-ZSAKKE-MB-F-PK300-02 Kategória: , ,

6.250Ft

Kiürítés

Zsákolókesztyű bőr fekete pk-300-02 – Respect

A Respect bőr, fekete zsákolókesztyűnk a tartósabb darabok egyike. Klasszikus, hosszú évek óta bevált szabással, jó minőségű bőrből készítve.

Mire jó egy zsákolókesztyű?

zsákolókesztyűket elsősorban boxzsákok ütéséhez (zsákolásra) használják. Természetesen használhatjuk továbbá pontozókesztyűk, boxkörték, ütőpárnák, vagy reflexlabdák ütéséhez is. Kialakítása eltér egy hagyományos tömésű boxkesztyűtől, hiszen tömése, szivacsozása kisebb. Ebből adódik, hogy egymás elleni küzdelemre nem alkalmas. 

A zsákolókesztyű méretezése

A zsákolókesztyűk méretezésben is eltérnek a gyakorlókesztyűktől. Itt nem unciában (OZ), hanem rendes betűkkel jelölik a méretet. Ez a típusú zsákolókesztyű az alábbi méretekben kapható:
 

S M L XL 2XL
-9 cm 9-10 cm 10-11 cm 11-12 cm +12 cm

A Respect bőr zsákolókesztyűnk anyagát tekintve magas minőségű kecskebőr borítású. Ennek köszönhetően alkalmas intenzívebb edzések használatára. Ha hosszabb távra tervezünk, érdemes a bőrből készült zsákolókesztyűt választani. 

  • magas minőségű kecskebőr borítás
  • műselyem bélés
  • gumírozott csuklórész

Tömeg 350 g
Méretek 250 × 150 × 100 mm
Méret

S, M, L, XL, XXL

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.