Garancia

Visszavásárlás, csere
Reklamációs ügyeket a magyar törvényeknek megfelelően intézzük, melyek a következőek:

A távollevők között kötött szerződések esetében az egyik legfontosabb, fogyasztókat védő intézmény a 8 munkanapon belüli, indokolás nélküli elállási jog. Nagyon fontos, hogy erről a jogáról a szerződés megkötését megelőzően tájékoztatni kell a fogyasztót, különben a nyitva álló határidő 3 hónapra hosszabbodik meg. A kereskedő haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül köteles visszatéríteni a fogyasztó által kifizetett összeget, utánvét, vagy visszautalás formájában. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása, illetve a garanciális visszaszállítás miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. (utánvét díja + szállítási költség) Ez a költség nem terheli a vásárlót, amennyiben személyesen hozza vissza a terméket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Garancia
A termékre a gyártó vállal garanciát, ennek időtartama a termék leírásánál található, minden termék csomagolása tartalmazza a magyar nyelvű használati útmutatót és a garanciális szervizet listáját.

Szavatosság
Az eladó az általa eladott árukra 6 hónap szavatossági időt vállal. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Reklamáció
Webshopunk a törvényeknek megfelelően működik, ezért az alábbi szabályok szerint járunk el reklamáció esetén:

A távollevők között kötött szerződések esetében az egyik legfontosabb, fogyasztókat védő intézmény a 8 munkanapon belüli, indokolás nélküli elállási jog. A 8 napon belüli elállás, joga személyes átvétel esetén nem áll fenn! Nagyon fontos, hogy erről a jogáról a szerződés megkötését megelőzően tájékoztatni kell a fogyasztót, különben a nyitva álló határidő 3 hónapra hosszabbodik meg. A kereskedő haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül köteles visszatéríteni a fogyasztó által kifizetett összeget, utánvét, vagy visszautalás formájában. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása, illetve a garanciális visszaszállítás miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. (utánvét díja + szállítási költség) Ez a költség nem terheli a vásárlót, amennyiben személyesen hozza vissza a terméket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Előrendelés esetén, a vásárló az áru kiküldéséig, elállhat a vásárlástól. Az elállás (megrendelés lemonása) kizárólag irásban történhet. Az árváltozás jogát fenntartjuk, a megrendelt termék árváltozásáról  írásban értesítjük! Amennyiben a megrendelt termék új ára nem megfelelő, a termék megvásárlásától természetsen elállhat! Az előre elutalt öszeget ennek megfelelően visszautaljuk!