Szállítási Információk

A szállítást a Delivery Solutions Kft. Futárszolgálat végzi. 

Székhelye: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. X. ép, 

Cégjegyzékszám: 01-09-371417    Adószám: 28730978-2-41   Közösségi adószám:  HU28730978

Címzetteknek fenntartott ügyfélszolgálat:

Telefonszám: +36-1-374-3890

Email: info@sameday.hu

Csomagkövetés:  https://sameday.hu

Nyitvatartás:

Hétfő: 8:00 – 20:00

Kedd – péntek 9:00 – 17:30

Szombat: 9:00 – 14:00

Vasárnap: Zárva*

A rendelés után a csomagot átadjuk a Sameday-nek. A Sameday kiküldi az első emailt a csomag felvétel után.

Normál csomagszállítás

Ideális esetben a csomagot személyesen Önnek kézbesítjük. Aláírásával igazolja a csomag átvételét és megkapja a csomagot. Vagy az Ön nevében az egyik családtagja veszi át a küldeményt.

Ha senki sincs otthon

A Sameday megkérdezi a szomszédot, hogy átveszi-e Önnek a csomagot. Ha nincs olyan szomszéd, aki átvenné, a Sameday visszaviszi a csomagot a depóba (vagy a központba) és a következő munkanapo(ko)n megkísérli másodszorra vagy harmadszorra is kézbesíteni.

Értesítő nyomtatvány

Ha a futár nem tudja a megadott címen kézbesíteni a csomagot, egy értesítőt hagy a kézbesítési kísérletről. Az értesítő tartalmazza a csomagátvevő szomszéd nevét vagy ennek hiányában a Sameday ügyfélszolgálat telefonszámát.

Második vagy harmadik kiszállítás

Ha a Sameday nem tudja első alkalommal kézbesíteni a csomagot, akár még további két alkalommal is megkísérli a kiszállítást.

Csomagszállítás és átfutási idő

Sameday belföldön a feladást követő munkanapon kézbesít, hétfőtől péntekig. A csomagokat közúton szállítjuk, ahol az esetleges útlezárások vagy az extrém időjárás késéseket okozhatnak. A honlapon közölt szállítási idők tájékoztató jellegűek.

Csomagkeresés Csomagkövetés

Az online csomagkeresés funkció a nap bármely szakában elérhető: csak adjon meg egy vagy több csomagszámot vagy referenciaszámot. A csomagtörténet azonnal megjelenik – sikeres kézbesítés esetén az átvételi elismervénnyel együtt.

Biztonságos és egyszerű fizetés

Bankkártya

Webáruházunk a Budapest Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a Budapest Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártya adatokat. A fizetőoldal adattartalmáról a Webáruház nem értesül, azokat csak a Budapest Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja. A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

Előre utalással

Amennyiben Ön az előreutalási módot választja, úgy Ön tudomásul veszi, és beleegyezését adja, hogy az Ön által választott termék/-ek vételösszegét, bankja számlánkra előre utalja. Ahogy a vételárat számlánkon jóváírják, megrendelését azonnal postázzuk.
OwnZone Kft, Számlaszám: Budapest Bank 1010 1164 – 6137 3800 – 0100 5008 Külföldről SWIFT kód: HU08 1010 1164 – 6137 3800 – 0100 5008

Utánvét

Amennyiben Ön az utánvételi módot választja, úgy a vételárat az áru átvételekor a futárnak kell kifizetni készpénzben. A futárszolgálatnál bankkártyás fizetés NEM lehetséges! Magyarországon a csomagküldő szolgálat, a csomag súlyának díján kívül utánvét díjat is számol fel, melynek mértékéről és kedvezményeiről a vásárlás során és az www.fitnessmarket.hu oldalon tájékozódhat.

Abban az esetben, ha Ön nem tartózkodik otthon, és a csomagot nem tudja átvenni, a futár értesítést hagy Önnek az áru következő kiszállításának időpontjáról és elérhetőségéről.

Személyes áruátvétel

szállítási és a csomagolási költség TELJESEN megtakarítható, ha a megrendelő a csomagot kalocsai irodánkban (6300 Kalocsa, Martinovics u. 1 Tel: +36-70 25 77 199) munkaidőben személyesen veszi át. Ez esetben a csomagra semmilyen szállítási és csomagolási költséget NEM számítunk fel. Amennyiben Ön ezt a megoldást választja, úgy a termékek személyes átvétele az ügyfélszolgálat értesítése után, – ami történhet e-mailben vagy telefonon – lehetséges. A megrendelt csomagokat legfeljebb 30 napig tároljuk, eközben munkatársunk több alkalommal is megpróbálhatja Önt e-mailben vagy telefonon értesíteni. A 30. nap letelte után, rendelését töröljük.
Személyes átvétel esetén, nem érvényes a 8 napon belüli, vásárlástól számított elállási jog!

Azonnali adatfeldolgozás és gyors szállítás!

Az Ön által munkanapokon 14:00 óráig megrendelt termék/-ek még a megrendelés napján feldolgozásra kerülnek és a fizetés módjától függően, vagy a megrendelés visszaigazolásától számítottan 48 órán belül esedékessé válnak.

Az Fitnessmarket.hu Csapata