Vásárlási feltételek

Vásárlói csoportok

Törzsvásárló 4% kedvezmény:
Ki lehet törzsvásárló?
Ha rendeléseid elérik az 50000 Ft-ot automatikusan a törzsvásárlóvá válsz, ami 4 %-os kedvezményt biztosít Neked!

További kedvezmények:

Termék tesztelő (Egyszeri 4%-os kedvezmény):
Teszteld Te is az FitnessMarket.hu termékeket és írd meg véleményedet, tapasztalataidat a www.fitnessmarket.hu oldalon vagy más fórumokon, blogokon. Küldd el a linket az info@fitnessmarket.hu címre.  Visszajelzésünk után máris igénybe veheted az 4%-os  kedvezményt rendelésednél!

Egyszerű rendelés az FitnessMarketről.

Kényelmes és gyors vásárlás interneten keresztül:

Online shop-unk a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető.

A rendelés folyamata felhasználóbarát és 100%-osan biztonságos. Weboldalunkon minden termékünkről, aktuális ajánlatainkról, újdonságainkról, kedvezményrendszerünkről, rendezvényeinkről, és viszonteladóinkról is részletes tájékoztatást kaphat.

Élő online chat-ünkön (Live Chat), vagy Facebook profilunkon akár tanácsokat, termék információkat is kérhet, valamint cikkeket és véleményeket is olvashat termékeinkkel és cégünkkel kapcsolatban.

Spóroljon csomagajánlatainkkal!

Választhat és rendelhet tematikusan egy-egy felhasználási terület szerint, interneten összeállított csomagjaink közül – így nem csak a termékek árának egy részét, de akár a szállítási költséget is elengedhetjük.

Ügyfélszolgálat

Munkanapokon 8:00-21:00-ig fogadják kedves kollégáink az Ön megrendelését.
Termékekkel kapcsolatos és egyéb kérdésekben képzett személyzetünk is rendelkezésére áll.

Vezetékes: +36 70 25 77 199
Mobil: 0036/ 70 25 77 199
E-mail: info@fitnessmarket.hu

FitnessMarket kirendeltség / sportstúdió

Az FitnessMarket termékek egyes szaküzletekben és sportstúdiókban is kaphatók.

Telephelyünk: 6300 Kalocsa, Martinovics utca 1.

Biztonságos és egyszerű fizetés

Bankkártya

Webáruházunk a Budapest Bank által biztosított, biztonságos bankkártyás fizetési rendszeren keresztül nyújt megoldást vásárlóinak. A biztonságot a Weboldalra érkező adatok szétválasztása, elkülönítése alapozza meg. Ez azt jelenti, hogy a Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos, vásárlótól kapott információkat teljesen elkülönülten kezeli. Így a Budapest Bank kizárólag csak a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat kapja meg titkosítással ellátva, miközben a fizetőoldal adattartalmáról/titkos kódokról a Webáruház nem értesül, azokat csak a Bank rendszer érheti el. A tranzakció eredményéről, fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja.

Előre utalással

Amennyiben Ön az előreutalási módot választja, úgy Ön tudomásul veszi, és beleegyezését adja, hogy az Ön által választott termék/-ek vételösszegét, bankja számlánkra előre utalja. Ahogy a vételárat számlánkon jóváírják, megrendelését azonnal postázzuk. Számlaszám: Budapest Bank – 10101164-61373800-01005008, Külföldről SWIFT kód: HU08 1010 1164 – 6137 3800 – 0100 5008

Utánvét

Amennyiben Ön az utánvételi módot választja, úgy a vételárat az áru átvételekor a postásnak kell kifizetni. Magyarországon a csomagküldő szolgálat, a csomag súlyának díján kívül utánvét díjat is számol fel, melynek mértékéről és kedvezményeiről a vásárlás során és az www.fitnessmarket.hu oldalon tájékozódhat.

Abban az esetben, ha Ön nem tartózkodik otthon, és a csomagot nem tudja átvenni, a postás értesítést hagy Önnek az áru postán történő átvételével kapcsolatban.

Személyes áruátvétel

A szállítási és a csomagolási költség TELJESEN megtakarítható, ha a megrendelő a csomagot kalocsai irodánkban (6300 Kalocsa, Martinovics u. 1 Tel: +36-70 25 77 199 ) munkaidőben személyesen veszi át. Ez esetben a csomagra semmilyen szállítási és csomagolási költséget NEM számítunk fel. Amennyiben Ön ezt a megoldást választja, úgy a termékek személyes átvétele az ügyfélszolgálat értesítése után, – ami történhet e-mailben vagy telefonon – lehetséges. A megrendelt csomagokat legfeljebb 30 napig tároljuk, eközben munkatársunk több alkalommal is megpróbálhatja Önt e-mailben vagy telefonon értesíteni. A 30. nap letelte után, rendelését töröljük. Személyes átvétel esetén, nem érvényes a 8 napon belüli, vásárlástól számított elállási jog!

Azonnali adatfeldolgozás és gyors szállítás!

Az Ön által munkanapokon 13:00 óráig megrendelt termék/-ek még a megrendelés napján feldolgozásra kerülnek és a fizetés módjától függően, vagy a megrendelés visszaigazolásától számítottan 24 órán belül esedékessé válnak.

Köszönjük megtisztelő figyelmét, Kellemes vásárlást kívánunk Önnek.

A FitnessMarket Csapata