Fitness kesztyű New Age MFG720 - MadMax

Fitness kesztyű New Age MFG720 – MadMax Kifejezetten Nők számára kialakított kesztyű, bordó és világoszöld színban. Súlyzós, és kardio edzésekhez ajánlott, hogy kezei mindig szárazak, higiénikusak maradjanak, és hogy megelőzhesse a bőrkeményedések és vízhólyagok kialakulását.

Cikkszám: MM-FI-KE-NA-MFG720 Kategória: ,

7.875Ft

Kiürítés

Fitness kesztyű New Age MFG720 – MadMax Kifejezetten Nők számára kialakított kesztyű, bordó és világoszöld színben. Súlyzós és kardió edzésekhez ajánlott, hogy kezei mindig szárazak, higiénikusak maradjanak, és hogy megelőzhesse a bőrkeményedések és vízhólyagok kialakulását.

Ez a kesztyű kielégíti a nők minden sport igényét, és az ahhoz vonatkozó kiegészítők design-ját, kényelmét és szakszerűségét. Legyen az nehéz fizikai munka, nehéz súlyemelés, csak egy könnyed kardiózás vagy bármilyen szabadtéri sport, esetleg aerobik edzés ez a kesztyű megvédi kezeit a szennyeződésektől, gombától, biztos fogást nyújt, elvezeti az izzadságot és megállja helyét minden körülmények között.

A kesztyű mosógépben, 30 C fokon, színes anyagokkal mosható.

A Fitness kesztyű New Age MFG720 – MadMax kialakítása:

Flex & Fit technológiának köszönhetően a legkényesebb helyeken és ahol a kesztyű használat közben a legjobban deformálódhat – különleges kialakítást, azaz két anyag közötti összeillesztést és alapanyag felhasználást kapott, ezáltal is növelve a kesztyűk tartósságát és komfort érzetét.

Az ujjak közötti rész a kényelmesebb, könnyed mozgás, a jobb szellőzés érdekében, speciális kialakítást és anyag felhasználást kapott, annak érdekében, hogy fokozza a flexibilitást és meggátolja a bőr deformálódását használat alatt.

A tenyérrészen felhasznált bőr teljesen pontos és stabil fogást biztosít, ráadásul a speciális varrás és a részlegesen elosztott habszivacs töltés meggátolja a tenyéren a bőr összegyűrődését.

A csuklószár 2,5 cm-es új típusú hevederes, gumis kialakítást kapott, melyre egy tépőzár is rá lett illesztve, így a csukló része személyre szabottan méretre állítható, ezzel bebiztosítva a kéz korlátozás nélküli szabadon mozgását és a kesztyű pontos és finom illeszkedését a kézfejen.

KIEGÉSZÍTŐK:
a Mad Max TATTO kesztyűk egy-két plusszal is kedveskednek viselőik számára.

Egyik ilyen kiegészítő a nagyszerű CSUKLÓPÁNT. Mely nagyszerű nedvszívó anyagának köszönhetően lehetővé teszi az edzések alatti szárazon maradást, azaz segítségével egyetlen mozdulattal letörölhetjük a verejtéket arcunkról/homlokunkról, anélkül hogy az a földre vagy körénk csöpögne…

Ezen kívül tartalmaz egy ki- ill. behelyezhető rejtett csippet is, mely abban az esetben, ha összecserélnénk kesztyűnket vagy az illetéktelen kezekbe kerülne, lehetővé tesz egy speciális azonosítási rendszert, hasonlóan az azonosító, pontgyűjtő vagy bankkártyákhoz.

Ez a kesztyű mindenféle túlzás nélkül egy igazi művészi darab.

Ezek a kesztyűk szó szerint a legmodernebb technológiákkal vannak ellátva.
Ezen technikák lehetővé teszik, hogy elfeledjük azt, hogy vas van a kezünkben és figyelmünket csak a kemény edzésre tudjuk összpontosítani.

Tömeg 350 g
Méretek 240 × 150 × 50 mm
Méret

S, M, L

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.