Gurtni körrel MFA331-332 - MadMax

Gurtni körrel (MFA331-332) Biztonsági szakító kesztyű körrel, a fogást erősítik nehéz húzós gyakorlatoknál, azért hogy magára a gyakorlatra keljen odafigyelned.

Cikkszám: MM-MFA331 Kategória: , ,

3.350Ft

Elérhetőség: 3 db készleten

Gurtni körrel (MFA331-332) Biztonsági szakító kesztyű körrel, a fogást erősítik nehéz húzós gyakorlatoknál, azért hogy magára a gyakorlatra keljen odafigyelned.

Ez a termék részben az általános kesztyűt helyettesíti, körültekerhető kesztyűnek is szokás hívni. Előnye, hogy jobb fogást biztosít és biztonságot nyújt, főként azoknál a nehéz húzós gyakorlatoknál, ahol maximális figyelmet kell fordítanunk a hátizmok, derékizmok, a comb, hátizmok és a gyomorizmok fejlesztésére.
A gurtni segítségével nagyobb erőnövekedést érhetünk el, mind ezt úgy, hogy védi a csuklónkat, erősebb fogást ad, biztonságot nyújt és több izomzatot dolgoztat meg…

A felhúzás és húzódzkodás nagy súllyal, olyan alapvető gyakorlatok melyek a nagy izomméret és erő megalapozásához elengedhetetlenek. Ezekben a gyakorlatokban egy jó gurtni, mely egyben a csuklót is fogja elengedhetetlen.
A hátedzés gyenge láncszemét sokak számára a fogáserősség jelenti.  A megoldás a gurtni alkalmazása lehet.
A gurtni alkalmazása a hátgépes lehúzás során 50 %-kal növelheti a hátizomrostok alkalmazását, míg az ülőcsigás evezés esetén ez a növekedés közel 90 %-os is lehet. Súlyemelésnél ez az érték szintén a duplájára is ugorhat.

A gurtni a legmodernebb technológiával van ellátva. Ezen technológia lehetővé teszik, hogy elfeledjük azt, hogy vas van a kezünkben és figyelmünket csak a kemény edzésre tudjuk összpontosítani.

Felhasznált anyagok és leírás:
Jó minőségű és maximálisan szilárd, nem csúszós anyagból készült. A tenyér részen egy fűző lett hozzá erősítve aszimmetrikusan, melynek a végén helyezkedik el a kör. Ha a fűzőt a tenyéren végig vezetjük, majd beletesszük a rudat és visszahajtjuk rá kört pontos fogást és nagyobb biztonságot nyerünk.
A gurtni csuklórésze tépőzárral méretre állítható. Ezen kívül tépőzár található a tenyérrészen is, így edzés közben nem kell levetnünk a gurtnit.

A gurtni egyik feléről szem, a másik feléről kiváló levarrással készült amely, megakadályozza a rojtosodást.

Amennyiben tehát a hátizmaink fejlesztése problémát jelent vagy egyszerűen csak szeretnénk még jobbá tenni azt, érdemes megfontolni a gurtni alkalmazását.

Tömeg 418 g
Méretek 120 × 120 × 50 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.