Lipo Reduct 600 – 100 kapszula IronMaxx®

Az IronMaxx® Lipo Reduct előnyei:

• Növeli a természetes teltségérzetet!

• A fölösleges zsír egy része emésztetlenül távozik a szervezetből!

• Serkenti a bélműködést!

• Segítségével elkerülhető a túltáplálkozás!

• Táplálkozásfiziológiailag különösen értékes!

6.340Ft

Készleten

IronMaxx® Lipo Reduct
Olyan kitozánnal kiegészített rosttal dúsított készítmény, mely táplálkozás közben megakadályozza a zsírok beépülését a szervezetbe, ezzel védve a szervezetet a káros hatásoktól. Különösen előnyös fogyókúra alatt, mivel az IronMaxx® Lipo Reduct kalóriacsökkentés közben, a koleszterinszintet is javítja. Ezen felül tartalmaz C-vitamint, citrus-flavonoidokat és lecitint is az egészséges immunrendszer fenntartásáért.

Az IronMaxx® Lipo Reduct előnyei:

• Növeli a természetes teltségérzetet!

• A fölösleges zsír egy része emésztetlenül távozik a szervezetből!

• Serkenti a bélműködést!

• Segítségével elkerülhető a túltáplálkozás!

• Táplálkozásfiziológiailag különösen értékes!

Ballasztanyag – táplálék kiegészítő

Az IronMaxx® Lipo Reduct nevű termékével Ön egy értékes ballasztanyag – táplálék kiegészítőhöz jut hozzá. Az IronMaxx® Lipo Reduct a citozán készítmények új generációja. Az elegendő mennyiségű, értékes minőségű rost fogyasztásának, mint például a citozán a mindennapos táplálkozás részévé kellene válnia. A rosttanyagok vízzel és ionokkal keveredve megdagadnak. A gyomorpép megnövelt mennyisége miatt a belek perisztaltikája természetes módon fizikailag stimulálódik. A rosttanyagok megakadályozzák a túltáplálkozást a gyomorpép elvékonyítása által. Ez a tulajdonság teszi a citozánt és a többi rostanyagot táplálkozás-fiziológiailag különösen értékessé. Ezáltal a fölösleges zsírok egy része emésztetlenül távozik a szervezetből.

Egészséges a citozán?

Vizsgálatok igazolják, hogy a citozán mindössze 5 hét alatt hihetetlen módon képes a koleszterinszintet csökkenteni. Az egészséges HDL-koleszterin szintje, amely az artériákat védi 7,5%-kal nőtt és a trigliceridszint 18%-kal csökkent. Tehát a citozán segíti a súlycsökkentést, valamint megelőzhet egyéb olyan problémákat, amelyek kiváltó oka a magas vérzsír szint. A citozán lúgosító hatással is rendelkezik, amely pozitívan hat a gyomorfekély és a magas húgysavszint ellen. A tanulmányok azt mutatják, hogy a citozánnak vérnyomáscsökkentő hatása is lehet, mivel csökkenti a vér klorid szintjét.

Új összetevők!

Ezáltal az IronMaxx® Lipo Reduct nem csak a zsírok szervezetből történő kimosására képes, hanem citozán-, lecitin– (új összetevő) és víztartalma révén hozzájárul a természetes teltségérzet kialakulásához. A termék ezen kívül C vitamint és citrusflavonidokat tartalmaz, amelyek mint ismeretes növelik a szervezet ellenálló képességét. Ezen két összetevő hozzáadásának oka: A zsírok kiválasztása által a szervezet gyakran nem jut elegendő tápanyaghoz. Noha így gyorsabban elérjük célunkat, a tápanyagellátás ez idő alatt nem kielégítő. Az IronMaxx® Lipo Reduct a diéta során támogatja az immunrendszert és megelőzi a hiánytünetek és betegségek kialakulását.

Fontos megjegyzés:

Mint minden természetes rostanyag esetében fontos, hogy naponta legalább 3 liter vizet fogyasszon. Amennyiben ezt a szabályt nem tartjuk be, székrekedés léphet fel, mivel túlságosan megdagad a széklet. Terhes és szoptató nők, gyógyszeres kezelés alatt állók, illetve a tengeri élőlényekre allergiás személyek számára szedése nem ajánlott!

Kik számára nem javasolt a citozán szedése?

• a terhes vagy szoptató nők számára

• a vérhígítót szedők számára

• oszteoporózisban szenvedők számára

• a sokféle gyógyszert szedők számára

• azok számára, akik a kagyló és rákfélékre, illetve más tengeri élőlényekre allergiásak.

Tipp:

Annak érdekében, hogy lehetővé váljon a zsírcsökkentés, étkezést helyettesítő shake-ek pótlólagos fogyasztását javasoljuk. Kombinálja ezt a két terméket intenzív kardio- és kitartást növelő edzéssel azért, hogy jobban elősegítse a zsírcsökkentést.

Az IronMaxx® Lipo Reduct® dagolás:

A maximális hatás elérése érdekében fogyasszon napi 1 *4 IronMaxx® Lipo Reduct® kapszulát közvetlenül étkezés előtt egy nagy pohár vízzel.

Az IronMaxx® Lipo Reduct® kiszerelése: 100 kapszula

Az IronMaxx® Lipo Reduct® napi adagja: 4 kapszula

Tömeg 300 g
Méretek 65 × 65 × 110 mm

Összetétel

Összetevők listája:

Citozán, kemény zselatin (kapszula), L-aszkorbinsav, lecitin, Citrusflavonoid

Tápanyagértékek
1 kapszulában
4 kapszulában
Citozán
450 mg
1800 mg
C-vitamin
30 mg
120 mg
Lecitin
30 mg
120 mg
Citrusflavonoid
5 mg
20 mg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.