Mg-Magnesium – 130 kapszula IronMaxx®

NEKED AJÁNLJUK mert:

  • Stabilizálja a vércukor szinted
  • Sokszor vagy stresszes
  • Izomgörcseid vannak

Napi 2 kapszula fogyasztása esetén 65 nap/doboz

A Mg-Magnesium – 130 kapszula IronMaxx® előnyei:

• Megelőzi az izomgörcsöket!

• Megelőzi a negatív stressz hatásait!

• A benne lévő magnézium-citrátnak köszönhetően nagyfokú a bio-hasznosulás!

Magnéziumhiány, mint az izomgörcs okozója

6.140Ft

Készleten

Mg-Magnesium – 130 kapszula IronMaxx®

Nélkülözhetetlen csontjaink megtartásához, izomgörcsök megelőzéséhez, valamint a stressz okozta depresszió és egyéb káros hatások megszüntetéséhez. Stabilan tartja a vércukorszintet, segítheti a zsírégetést.

A Mg-Magnesium – 130 kapszula IronMaxx® előnyei:

• Megelőzi az izomgörcsöket!

• Megelőzi a negatív stressz hatásait!

• A benne lévő magnézium-citrátnak köszönhetően nagyfokú a bio-hasznosulás!

Magnéziumhiány, mint az izomgörcs okozója

Sok ember szenved magnéziumhiányban anélkül, hogy tudna róla. A szervezet alacsony magnéziumszintje nem csak izomgörcsöket okoz, hanem éppúgy negatív hatással lehet a szívre és a közérzetre is. Az IronMaxx® terméke az Mg Magnesium értékes, nagy biológiai hasznosulású magnézium-citrátot szállít szervezetének, és segít az izomgörcsök megelőzésében.

Egy ásványi anyag az egészségért és a teljesítményért!

A magnézium azok közé az anyagok közé tartozik, amelyeket szervezetünk nem képes előállítani. A test magnéziummal történő rendszeres ellátása lehetővé teszi az olyan létfontosságú enzimek termelődését, amelyek az anyagcsere számára rendkívül fontosak; távolabbról nézve befolyásolja a sejtek energiatermelését. A magnézium hozzájárul csontjaink megtartásához, stabilan tartja a vércukor szintet. Sőt a magnézium segítheti a zsírégetést is.

Már kevesebb, mint egy hét alatt érezhetjük pihent izomzatunkon a magnézium hatását. Akkor is, ha korábban nem hittünk a magnézium hatásosságában. Szedése széles körben elterjedt, nem csak sport területén igen kedvelt, de a stresszes munka világában is egyre gyakrabban találkozhatunk vele.

Életünket manapság főleg az időhiány jellemzi, mindig csak rohanunk – nem mehet semmi elég gyorsan. Ez a jelenség, aminek naponta ki vagyunk téve, stresszhez vezet, amely különböző pszichikai és fizikai tünetekben nyilvánulhat meg. A nagyobb adrenalin-kiválasztás egy természetes reakció, mellyel a szervezet a stresszre reagál, annak érdekében, hogy javítsa reakcióképességét. Ezért különösen sok magnéziumra van szükség. A test megfelelő mennyiségű magnéziummal történő ellátása által megelőzhetőek a negatív stressz hatásai, higgadtabbnak érezzük magunkat, több energiánk lesz és antioxidáns hatással is bír.

Különösen a mai gyorséttermi társadalomban nem jut szervezetünk elegendő ásványi anyaghoz. Azonban kiegyensúlyozott táplálkozás esetén is felléphet hiány a létfontosságú ásványi anyagokból. Főleg a koffeintartalmú italok vagy az alkohol fogyasztása növelheti jelentős mértékben a magnézium szükségletet. A sport is növeli az ásványi anyag szükségletet, mivel az aktív izmok lebontják a magnéziumot. Ennek következménye fáradtság és általános rossz közérzet.

A magnéziumhiány lehetséges tünetei:

Az enyhe magnéziumhiány sokféle tünetben megnyilvánulhat, mint például szédülés, kedvetlenség, általános gyengeség, valamint a gyomor és bélrendszer panaszai, melyeknek tünete a szorulás és a hasmenés váltakozása is lehet, mely természetesen további magnézium hiányhoz vezet.

Mg-Magnesium – 130 kapszula IronMaxx® nagyfokú biohasznosulása!

Hogy emésztőrendszerünk egy ásványi anyagot jól fel tudjon használni, előnyösebb, ha már szerves kötésben, úgynevezett kelát formában van. Az IronMaxx® Mg-Magnesium nevű terméke 403 mg magnéziumcitrátot tartalmaz kapszulánként, természetesen kelát formában. A citrát körülveszi a magnéziumot, amely így könnyebben jut el a bélnyálkahártyán keresztül a szervezetbe, és máris az anyagcsere rendelkezésére áll.

A Mg-Magnesium – 130 kapszula IronMaxx® adagolás:

A megfelelő hatás elérése érdekében fogyasszon napi 2 Mg-Magnesium – 130 kapszula IronMaxx® kapszulát megfelelő mennyiségű vízzel fizikai vagy szellemi megterhelések előtt.

A Mg-Magnesium – 130 kapszula IronMaxx® kiszerelése: 130 kapszula

A Mg-Magnesium – 130 kapszula IronMaxx® napi adagja: 2 kapszula

Tömeg 330 g
Méretek 70 × 70 × 120 mm
Kiszerelés

Összetétel

Összetevők listája:

Magnesium citrát, Magnesium Oxid, Cellulos, zselatin

Tápanyagértékek
1 kapszulában
2 kapszulában
Magnézium
150 mg
300 mg

Mg-Magnesium – 130 kapszula IronMaxx®

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.