MSM 130 kapszula -IronMaxx®

Az IronMaxx® MSM előnyei:

  • MSM kapszulák – kiváló minőségű metil-szulfonil metán (500 mg kapszulánként)!
  • Szerves kén, kapszulák formájában – az antioxidánsok építőeleme!
  • Testazonos fehérjék fontos alapja!
  • Erősíti az immunrendszert!
  • Segít allergia és ízületi betegségek esetén!
  • Erősíti a csontokat és ízületeket!
  • Csökkenti az izomsérülések kockázatát!
  • Támogatja a szervezet méregtelenítését!
Cikkszám: IM-MSM-130 Kategória: ,

5.912Ft

Magas dózisú MSM kapszulák!

DETOX és izomvédelem az izomláz helyett!

Az MSM kapszulák egy természetes ásványi anyagot, metil-szulfonil metánt tartalmaznak, mely gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatással bír, valamint a szervezet méregtelenítésében (DETOX) is fontos szerepet játszik. Lehetővé teszi a kéntartalmú aminosavak képződését, melyek a fehérjék tökéletes felépítéséhez létfontosságúak. A kén az izomsejtek energiaellátásában és rugalmasságában fontos szerepet játszik, valamint az oxidatív stressz elkerülését is segíti, oly módon, hogy részt vesz egy hatékony antioxidáns, az ún. glutation, képzésében. A kén hiánya, fáradékonyságot, izom- és ízületi fájdalmakat, izomlázat, sőt még izomgörcsöket is okozhat.

Védd az izomzatod és támogasd szervezeted méregtelenítését!

A kapszulákban megtalálható MSM a fent felsorolt pozitív hatásokon kívül a fogak, porcok, csontok, bőr, haj és a körmök képződését, ill. felépítését is támogatja.

 

MSM kapszulák és DETOX

Az MSM kapszulákban megtalálható kén, pozitívan befolyásolja a sejtfal-diffúziót (áteresztőképesség), így az izomsejtek gyorsabban hozzájutnak a kellő tápanyagokhoz, ugyanakkor a mérgező anyagok (pl. savak) is gyorsabban távozhatnak a sejtekből. Az MSM kapszulákat éppen emiatt alkalmazzák méregtelenítéshez (DETOX) is. Izomfájdalmak, ill. izomgörcsök előfordulásának csökkenése, valamint az ízületi gyulladások mérséklődése a rendszeres méregtelenítés pozitív következményei. Az ízületi betegségeket illetően, már számos kutatás igazolta az MSM pozitív hatását.

 

Az IronMaxx® MSM előnyei röviden összegezve az alábbiak:

– MSM kapszulák – kiváló minőségű metil-szulfonil metán (500 mg kapszulánként),

– szerves kén, kapszulák formájában – az antioxidánsok építőeleme,

– testazonos fehérjék fontos építőeleme,

– erősíti az immunrendszert,

– segít allergia és ízületi betegségek esetén,

– erősíti a csontokat és ízületeket,

– csökkenti az izomsérülések kockázatát,

– támogatja a szervezet méregtelenítését!

 

MSM kapszulák további hatásai!

Az MSM (metil-szulfonil metán, dimetil-szulfon néven is ismert) egy szerves kénvegyület, egy esszenciális ásványi anyag, mely fontos építőeleme szervezetünknek. Az aminosavak képzésében fontos szerepet játszik, így a fehérjeképződést is pozitívan befolyásolja. Emellett a kollagén és a keratin előállításánál is nélkülözhetetlen. Az MSM egy természetes anyag, mely kis mértékben a mindennapos táplálékunkban is megtalálható, így például tejben, zöldségekben, gyümölcsökben, halfélékben, húsokban. Ez a kis mennyiség azonban egyoldalú táplálkozás esetén, pláne ha még az edzések során is a határainkat feszegetjük, nem elegendő. A megfelelő mennyiségű kén hiányát ilyenkor érdemes táplálék-kiegészítő használatával, mint amilyen az MSM kapszula, pótolni. Természetes ásványi anyagról lévén szó, kismértékű túladagolásától sem kell tartani.

Az IronMaxx® MSM kiszerelése: 130 db kapszula

Az IronMaxx® MSM adagolás:

Napi 2×1 db kapszula, bő folyadékkal való bevétele ajánlott.

Figyelem:

Ne lépje túl a megadott ajánlott napi beviteli mennyiséget! Ügyeljen a kiegyensúlyozott és változatos étrend betartására. Gyermekek elől elzárva tartandó! Óvja hőtől, nedvességtől és közvetlen napsütéstől!

Tömeg130 g
Méretek60 × 60 × 110 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

error: