Protein Professional 2350g - IronMaxx®

AZ   IZOMKOVÁCS   NÉMETORSZÁGBÓL!

A napi fehérjebevitel igazi alternatívája az German Forge® Protein Professional, egyenesen Németország kovácsműhelyéből. Különösen a kezdők számára lehet mesteri választás az German Forge® Protein Professional, mivel minden egyes krémes turmix tartalmazza az erő- és állóképességi sportolók számára fontos biológiailag értékes fehérjéket, esszenciális aminosavakat és ásványi anyagokat. Az első növekedési fázisban vagy a szálkásítási időszakban az German Forge® Protein Professional segít kőkemény izmokat építeni. Az German Forge® Protein Professional a jó áron nyújt magas minőséget nem csak a kezdők számára: a haladók is megtalálják benne az értékes izomépítőt, és emellett pénztárcájukat sem terheli meg túlságosan. Minden adag German Forge® Protein Professional elegendő energiát biztosít az izmok gyors regenerációjához és a tömegnöveléshez.

Cikkszám: GF-Prot-Prof-2350 Kategória: ,

12.114Ft

Kiürítés

Az German Forge® Protein Professionall kiválóan oldódik vízben és friss, új ízek jellemzik: mogyoró, pisztácia, csokoládé és keksz-krém. A termékben nagyszerűen párosul a könnyen emészthető fehérje az alacsony zsírtartalommal. Laktózmentes és elegendő szénhidrátot biztosít az edzés utánra.

MAGAS MINŐSÉG JÓ ÁRON

A German Forge® Protein Professional jó ár- értékaránnyal rendelkezik, ezen kívül tartalmazza mindazokat a növényi fehérjéket, amelyek rendszeres edzéssel párosítva segíthetnek az álomtest elérésében. Más fehérjekoncentrátumokhoz képest a German Forge® Protein Professional glutamin- és arginin aránya magasabb más fehérjeforrásokénál. A German Forge® Protein Professional nagyszerű választás a diéta során, mivel megfelelő fehérje és szénhidrát mennyiséggel látja el a szervezetet. A fitness szerelmesei sokszor kizárólag csak a tiszta tejsavó fehérjére esküsznek és hajlamosak megfeledkezni az egyéb fehérjeforrások hatásairól.

A German Forge® Protein Professional lehet tehát a hagyományos fehérjék valódi konkurenciája, amelynek növényi fehérje összetevői nagyszerű aminogramot alkotnak.

ELŐNYÖK:

  • jó ár- értékarány
  • vízoldékony, gyorsabb felszívódás
  • izgalmas ízek: mogyoró, pisztácia, csokoládé, keksz-krém
  • minőségi fehérje
  • közel 70% fehérje a szárazanyagban (mogyoró íz)
  • Németországban előállított, ellenőrzött minőség

Az German Forge® Protein Professional ® adagolása:

50g German Forge® Protein Professional ® por 250g hideg vízhez a shakerbe és rázzuk 20 másodpercig.

Felhasználási javaslat:

Legfeljebb 4 adag German Forge® Protein Professional ® fogyasztható naponta.

Célszerű edzés, illetve verseny előtt, közvetlenül edzés után és lefekvés előtt fogyasztani.

Tömeg2350 g
Méretek240 × 120 × 350 mm
Ízesítés

mogyoró, pisztácia, csokoládé, keksz-krém

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

error: