Zsákolókesztyű műbőr Spárta PK300-05 - Respect

A Respect Spartan zsákolókesztyűnket kiváló minőségű műbőr borítással és tépőzáras csuklópánttal láttuk el, a jobb rögzítés érdekében.

Cikkszám: RP-SP-ZSA-KE-PK300-05 Kategória: , ,

7.250Ft

Kiürítés

A Zsákolókesztyű műbőr Spárta PK300-05 – Respect kiváló minőségű műbőr borítással és tépőzáras csuklópánttal láttuk el, a jobb rögzítés érdekében.

Zsákolókesztyű műbőr Spárta PK300-05 – Respect

Egy igazi harcos tudja, hogy előbb az eszünkkel kell küzdeni és csak azután a szívünkkel. Az ész pedig azt diktálja, hogy jól válasszuk meg eszközeinket az edzéshez. Olyan zsákolókesztyűt válasszunk, ami jól illeszkedik, védi a csuklónkat a sérülésektől és tartós anyagból készül. A Respect Spartan zsákolókesztyűnk pont ilyen. 

A Zsákolókesztyű műbőr Spárta PK300-05 – Respect használata:

zsákolókesztyűket elsősorban boxzsákok ütéséhez (zsákolásra) használják. Természetesen használhatjuk továbbá pontozókesztyűk, boxkörték, ütőpárnák, vagy reflexlabdák ütéséhez is. Kialakítása eltér egy hagyományos tömésű boxkesztyűtől, hiszen tömése, szivacsozása kisebb. Ebből adódik, hogy egymás elleni küzdelemre nem alkalmas. 

A Zsákolókesztyű műbőr Spárta PK300-05 – Respect méretezése:

A zsákolókesztyűk méretezésben is eltérnek a gyakorlókesztyűktől. Itt nem unciában (OZ), hanem betűkkel jelölik a méretet. A Zsákolókesztyű műbőr Spárta PK300-05 – Respect öt méretben kapható (S-XXL), a mellékelt táblázat segít a választásban. A tenyér szélességét kell lemérni (a hüvelykujj nélkül).

S M L XL 2XL
-9 cm 9-10 cm 10-11 cm 11-12 cm +12 cm

Zsákolókesztyű műbőr Spárta PK300-05 – Respect anyagát tekintve magas minőségű műbőr borítású. Tökéletesen alkalmas intenzívebb edzések használatára is.  

  • magas minőségű műbőr borítás
  • tépőzáras csuklópánt
  • öt különböző méret

Tömeg 320 g
Méret

S, M, L, XL, XXL

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.