Amino Tyrosin 130 kapszula - IronMaxx®

Terhelhetőség felsőfokon!

Az amino tirozin egy aminosav, amely a szervezetben adrenalint és noradrenalint állít elő. Az IronMaxx® Amino Tyrosin javítja a szellemi teljesítőképességet, fokozza az éberséget, és a koncentrációt, valamint természetes erőt ad a „nagyobbá és erősebbé” váláshoz.

Cikkszám: IM-AT130 Kategória: ,

5.738Ft

Az IronMaxx® Amino Tyrosin kiváló:

• azok számára, akik szellemi és fizikai terhelés alatt állnak

• sok stressz, feszültség, levertség, fáradtság és enyhe depresszió esetén

• a kreatív és művészi tevékenységet folytató személyek számára

• kevés alvás esetén

• növeli a szellemi teljesítőképességet

• támogatja a kreativitást és a lelkesedést

• nagyobb életörömmel tölt el és javítja a hangulatot

Mi az L-tirozin?

tyrozin a természetes L-formájában egy nem esszenciális aminosav. A mellékvesében L-tirozinból képződik az adrenalin és a noradrenalin hormon és szükség esetén közvetlenül a vérbe jutnak. A tyrozin a szervezetben felelős a mellékvesék, a pajzsmirigy és az agyalapi mirigy működéséért, illetve a vörös és fehér vérsejtek képződéséért. A tirozinnak erős élénkítő (hangulatjavító) hatása van. Ez egy alapanyag, amely szervezetünkben a tiszta gondolkodást, a koncentrációt, a kreativitást, a lelkesedést és az életörömöt táplálja.

Az IronMaxx® Amino Tyrosin 100%-ban szabad L-tirozint tartalmaz gyógyszertári minőségben, amelyet tudományos tanulmányok során is alkalmaznak. Számos sportoló számára, aki sikerrel alkalmazza az IronMaxx® Amino Tyrosint, az edzés eredményének optimalizálása áll előtérben, a motiváció és a terhelhetőség növelésén keresztül. A testépítők, akiket munkájukban sok stressz ér, az IronMaxx® Amino Tyrosint mindenekelőtt stressz oldó tulajdonságai és hangulatfokozó hatása miatt becsülik.

Az IronMaxx® Amino Tyrosin adagolása:

A maximális hatás elérése érdekében fogyasszon napi 3 darab IronMaxx® Amino Tyrosin pszulát, megfelelő mennyiségű folyadékkal, reggel éhgyomorra és esetlegesen szellemi és fizikai aktivitás előtt.

Az IronMaxx® Amino Tyrosin kiszerelése: 130 kapszula

Az IronMaxx® Amino Tyrosin napi adagja: 3 kapszula

Tömeg340 g
Méretek70 × 70 × 220 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

error: