BCAA + Glutamin 1200 260 kapszula - IronMaxx®

Elágazó láncú aminosavak és glutamin szabad, kötésnélküli formában!

A test fehérjéinek és szöveteinek felépítéséhez BCAA-kra (elágazó láncú aminosavak) és L-glutaminre van szükség. Ezek az aminosavak esszenciálisak, az ember számára nélkülözhetetlen szerves kötések. Mialatt más esszenciális aminosavak túlnyomórészét a biológiailag aktív molekulák (mint például a hormonok) felépítésében vesznek részt, addig a BCAA-k főleg az olyan testszövetek, mint az izmok és a belső szervek építőanyagai.

Cikkszám: IM-BCGL1200-260 Kategória: , Tags ,

12.693Ft

A legfontosabb aminosavakban és glutaminban gazdag testépítő készítmény azok számára, akik eredményre vágynak.

A BCAA’s+Glutamin előnyei:

3600 mg BCAAs és 1200 mg L-Glutamin pro egy adagban!

• Anabolikus (izomépítő) faktor!

• Véd a szövetleépülés ellen! (antikatabolikus hatás)

• Javítja a proteinszintézist!

• Enyhíti a kimerültséget!

• Javítja az izmok regenerálódását!

• Szabad aminosavakban gazdag (nem tartalmaz cukormelaszt)!

• Növeli a növekedési hormontermelést és az izomzat vérellátását

• B6 vitaminnal gazdagított!

• Magas fokú biológiai hasznosulás!

Sikeres kombináció!

Az L-valin, az L-leucin, és az L-izoleucin olyan döntő szerepet játszanak az izmok, az erő és a teljesítmény sikeres megnövelésében, mint az L-glutamin. Intenzív edzésprogrammal kombinálva ezek együtt alkotják a tökéletes teljesítménynövelő szert minden sportoló és atléta számára, akik nagyobb izomtömeget és erőt szeretnének. Annak érdekében, hogy jobb legyen az aminosavak hasznosulása, a terméket B6 vitaminnal dúsítottuk. Az IronMaxx® BCAA’s + Glutamin kapszulák ez által tartalmazzák az izomfelépítés számára fontos aminosavakat szabad, magas biológiai értékű formában, könnyen lenyelhető keményzselatin kapszulákban.

Az izomfelépítésben döntő fontosságú aminosavak!

Közvetlenül edzés után a szervezetnek nagyon magas a BCAA és L-glutamin szükséglete. Eszerint a megfelelő mennyiségű BCAA és L-glutamin ellátás feltétlenül szükséges az izomszövet felépítéséhez és megtartásához és a teljesítménynövekedés megvalósulásához. A szabad aminosavak messzemenőkig pozitívan befolyásolhatják a proteinszintézist, így sportolás után nagyobb mértékű lesz az izomtömeg-növekedés. Indirekt módon növekszik az energia és a teljesítmény, mivel intenzív terhelés mellett az aminosavak megakadályozzák a szövetleépülést. Ebből kiindulva számos testépítő használja az IronMaxx® BCAA’s + Glutamint közvetlenül workout/edzés után.

Miért tudunk csak nehezen lemondani erről a 4 aminosavról az izomépítés során?

Az izomzat 35%-a (víz nélkül számolva) az elágazó láncú aminosavakból áll: L-leucinbó, L-izoleucinból és L-valinból. Az izomsejtekben előforduló szabad aminosavak több mint 50%-át az L-glutamin aminosav teszi ki. Az izomsejtek közvetlenül edzés után veszik fel a három BCAA-t és az L-glutamint. Csak abban az esetben lehet sikeres a tömegnövelés, ha ezek elegendő mennyiségben állnak rendelkezésre.

Adagolás:

A maximális hatás elérése érdekében fogyasszon napi 2-4 IronMaxx® BCAA’s + Glutamin 1200 kapszulát 30 perccel edzés előtt és után. Valamint szabadnapokon fogyasszon 2-4 IronMaxx® BCAA’s + Glutamin 1200 kapszulát lefekvés előtt és reggel éhgyomorra.

Az IronMaxx® BCAA’s + Glutamin ízesítése: nincs

Az IronMaxx® BCAA’s + Glutamin napi adagja: 2 * 4 kapszula (1200); 3 * 6 kapszula (800)

Tömeg436 g
Méretek110 × 110 × 140 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

error: