Body Building öv Extreme MFB666 - MadMax

Minőségi nylon anyagból készült, kellemes viselet. A biztonságos edzés, valamint az egészséges derék és gerinc alapkövetelménye ez az öv, mely megelőzi a derék bántalmak kialakulását azzal, hogy megtartja a gerincoszlopot a nehéz súlyzós edzések alatt.

Cikkszám: MM-MFB666 Kategória: ,

7.090Ft

Kiürítés

Extreme öv (MFB666) Minőségi nylon anyagból készült, kellemes viselet. A biztonságos edzés, valamint az egészséges derék és gerinc alapkövetelménye ez az öv, mely megelőzi a derék bántalmak kialakulását azzal, hogy megtartja a gerincoszlopot a nehéz súlyzós edzések alatt.

Teljes mértékben pótolja a klasszikus “4” bőr, vagy pedig a sandwich derékszíjat.

Egész edzés alatt kényelmesen hordható öv, anélkül hogy valamelyik gyakorlatnál le kellene venni. Lehetővé teszi a biztonságos és egészség megtartó edzések maximális kihasználását. Ajánlott mindazoknak, akik előnyben részesítik a nehéz súlyzós edzésformát.

A derékszíjba egy speciálisan formált gumi szalag is található ami úgy van elhelyezve hogy a derékszíj erős legyen. Ez a technológia kifejezetten erősíti és védi a hátgerincet az edzés alatt.

Bekapcsolás:
A derékszíj kettő kapoccsal/bőrkarikával van ellátva, ami biztosítja a szabad végek rögzítését.
Úgy van formálva az öv, hogy azon a részen, ahol a hátat erősíti (védi) léri a maximális “6” szélességet és a csípő felé fokozatosan szűkül “3,5” és a has résznél ismét fokozatosan szélesedik “5” szélességre. Ennek köszönhetően pontosan alkalmazkodik a testhez, erősíti a hátgerincet és szabad mozgást biztosít.

Ha nagy súlyokkal dolgozik és szeretné megőrizni dereka épségét, használjon súlyemelő övet.

S    62-80 cm
M    72-90 cm
L    82-100 cm
XL    92-110 cm
XXL    102-120 cm

 

Tömeg500 g
Méretek1500 × 30 × 200 mm
Méret

XS, M, L, XL

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.