Body Building öv Synthetic dip MFA290 (XXL) - MadMax

Body Building öv Synthetic dip MFA290 – MadMax Minőségi nylon anyagból készült, kellemes viseletet biztosít. A biztonságos edzés, valamint az egészséges derék és gerinc alapkövetelménye ez az öv, mely megelőzi a derék bántalmak kialakulását azzal, hogy megtartja a gerincoszlopot a nehéz súlyzós edzések során.

Egész edzés alatt kényelmesen hordható öv, anélkül hogy valamelyik gyakorlatnál le kellene venni. Lehetővé teszi a biztonságos és egészség megtartó edzések maximális kihasználását. Ajánlott mindazoknak, akik előnyben részesítik a nehéz súlyzós edzésformát.

Bekapcsolás:
A derékszíj két fém karikával van ellátva, ami biztosítja a szabad végek karabínerrel történő rögzítését. Ezt egy 100% könnyű 28 ” acél lánc is összekapcsolja, melyre súlyokat lehet aggatni az eredményesebb edzések érdekében…
Az öv úgy van formálva, hogy azon a részen, ahol a hátat erősíti (védi) szélesebb és a csípő felé fokozatosan szűkül. Ez a Körvonalú forma kiváló illeszkedést és kényelmet ad, erősíti a hátgerincet és szabad mozgást biztosít.

Ha nagy súlyokkal dolgozik és szeretné megőrizni dereka épségét, használjon súlyemelő övet.

Méretezése: univerzális

Cikkszám: MM-MFA290 Kategória: ,

7.890Ft

Tömeg500 g
Méretek1500 × 30 × 200 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

error: