Creatine 300 g IronMaxx®

Az IronMaxx® Creatine előnyei:

• Anabolikus (izomépítő) faktor!

• 100% tiszta kreatin monohidrát

• 25%-os teljesítménynövekedés! (izomerő)

• A sprint energiahordozó, a teljesítményfokozáshoz és a kitartás javításához!

• Csökkenti az edzés utáni regenerálódási időt!

• Kapszula és por formában is elérhető

• Napi 4800 mg kreatin a gyors hatás eléréséhez

5.097Ft

Készleten

IronMaxx® Creatine
Nagyobb izomtömeg, energia, erő és teljesítmény egyetlen készítményben.

Az IronMaxx® Creatine előnyei:

• Anabolikus (izomépítő) faktor!

• 100% tiszta kreatin monohidrát

• 25%-os teljesítménynövekedés! (izomerő)

• A sprint energiahordozó, a teljesítményfokozáshoz és a kitartás javításához!

• Csökkenti az edzés utáni regenerálódási időt!

• Kapszula és por formában is elérhető

• Napi 4800 mg kreatin a gyors hatás eléréséhez

Mi a kreatin monohidrát?

A kreatin egy természetes, a szervezetben előforduló anyag, amely nagymértékben részt vesz az energia anyagcserében és az izomteljesítményben. Az emberi testben jelen lévő kreatin több mint 95%-a az izomzatban található. Ezért a táplálékok közül főleg a fehérjében gazdag élelmiszerekben található, például a húsban és a halban. Mivel az általános táplálkozás során átlagosan csak kb 1g kreatin jut be a szervezetbe, ezért a maximális sport teljesítmény elérése érdekében indokolt növelni a bevitelt.

Egy erőteljes maximálisteljesítmény-forrás sportolók és atléták számára! A világon mindenhol a legtöbb sportoló ugyanazt a célt hajszolja. Nagy súlyokat szeretnének kinyomni vagy nagyobb izomtömeget építeni. Az élsportolók keményen edzenek azért, hogy növeljék kitartásukat, gyorsabban fussanak vagy magasabbat tudjanak ugrani. A táplálkozás kreatin monohidráttal történő kiegészítése kitűnően alkalmas arra, hogy a kitűzött céljaik sokkal elérhetőbbé váljanak. Ez az oka annak, hogy a kreatin a sportolók egyik legismertebb és legkedveltebb étrend kiegészítőjévé vált.

Több erő és energia kreatinnal! Nagyobb izomtömeg és erő!

ATP-nek (adenozin trifoszfát) nevezik azt az energiahordozót, amely testünket alkalmassá teszi arra, hogy fizikai munkát végezzen és sportoljon. Az ATP- raktár megújítására az izmok főként kreatint használnak. Minél több raktározódik el az izomzatban, annál több ATP képződhet. Ez a kimagasló energia anyagcsere, magasabb edzésintenzitást, nagyobb erőt és teljesítményt eredményez. Az ezzel egy időben folytatott hatásos edzés, és az izmok nagyobb terhelése által jóval kedvezőbb izomnövekedés érhető el.

A kreatinraktárak feltöltésével fokozatosan növekszik az izomtömeg. Tehát már nem sokkal a kreatin szedésének elkezdése után jelentős súly- és erőnövekedés következhet be. Az elraktározott kreatin először megköti a vizet, ezáltal optimalizálja az izomsejtekben található víz mennyiségét. Ez az optimális izomsejt folyadék szint kedvezően hat a proteinszintézisre és ez által az izomnövekedésre. Intenzív edzésprogrammal együtt a táplálék IronMaxx® kreatinnal történő kiegészítése során hatékony izomtömeg-növekedés következhet be, amely együtt jár az izomerő növekedésével is.

Ajánlatos a feltöltési fázis?

Noha néhány termék csomagolásán még fellelhető a kreatin feltöltés, az már elavultnak számít, és a táplálkozástudósok körében sem számít ajánlatosnak. Tanulmányok igazolták, hogy a kreatin feltöltése már nem ajánlható, hiszen a legmagasabb kreatin szint, feltöltés nélkül, már 2 heti kreatinszedéssel is elérhető.

100%-osan értékes kreatin monohidrát!

Az IronMaxx® Creatine por ultra finom (200mesh) 100%-os kreatint tartalmaz a legjobb minőségben és a legnagyobb tisztaságban. Ezt a finomszemcsés kreatint a szervezet nagyon könnyen tudja hasznosítani.

Az IronMaxx® Creatine szinte semleges ízű, ennél fogva probléma nélkül hozzákeverhető például a Weight Gainer-ekhez (mint a Titan v2.0) vagy a protein shake-ekhez.

Az IronMaxx® Creatine használati utasítása:

A maximális hatás elérése érdekében fogyasszon napi 5 g IronMaxx® Creatine-ot bő folyadékkal 1/2 órával edzés előtt és egy órával edzés után. Valamint pihenő napokon 3 g IronMaxx® Creatine fogyasztása ajánlott bő folyadékkal reggeli illetve vacsora előtt.

Az IronMaxx® Creatine ízesítése: nincs

Az IronMaxx® Creatine 750g; 300g, 130 kapszula

Az IronMaxx® Creatine napi adagja: 3 * 5g / 3 * 2 kapszula

Tömeg 950 g
Méretek 120 × 120 × 180 mm

Összetétel

Összetevők listája:

Kreatin monohidrát, zselatin (kapszula), elválasztó anyag: magnézium-sztearát. Nagy tisztaságú, adalékanyagoktól és tartósítószertől mentes!

Tápanyagértékek
100 g-ban
5 g-ban
Energia = Kalória
0,1 kJ / 0,1 Kcal
0,1 kJ / 0,1 Kcal
Fehérje
0 g
0,0g
Szénhidrát
0,0 g
0,0 g
Zsír
0 g
0 g
Kreatin Monohidrát
100 g
5000 mg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.