Green Tea Kapszula IronMaxx®

Az IronMaxx® Green Tea előnyei:

• Támogatja, fokozza a zsíranyagcserét!

• Csökkenti az enzimek aktivitását, csökkenti a táplálkozás során felvett kalória mennyiségét!

• Antioxidáns hatású, véd a szabadgyökök képződése ellen!

• Optimalizálja a kitartást és a teljesítményt!

• Vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz!

6.340Ft14.421Ft

Kiürítés

IronMaxx® Green Tea

A vitalitás, az egészség és a hosszú élet megtestesítője, mely támogatja a zsíranyagcserét és a diéta sikerességét, tele vitaminokkal és antioxidánsokkal. Kapszulánként 750mg-os extra nagy dózis!

Az IronMaxx® Green Tea előnyei:

• Támogatja, fokozza a zsíranyagcserét!

• Csökkenti az enzimek aktivitását, csökkenti a táplálkozás során felvett kalória mennyiségét!

• Antioxidáns hatású, véd a szabadgyökök képződése ellen!

• Optimalizálja a kitartást és a teljesítményt!

• Vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz!

Ennek az egyedülálló teafajtának a története nagy hagyományra tekint vissza és több mint 5000 éves múlttal rendelkezik. Kínában és Japánban már régóta vitalizáló és egészségvédő italként tartják számon. A kínai császár Sheng-Nung egyszer a gyógyítás mesterének nevezte a teát. Hazájában, Kínában a zöldteát a vitalitás, az egészség és a hosszú élet megtestesítőjeként tartják számon. A zöldtea kivonat gazdag forrása a természetes bioaktív fitokémiai anyagoknak, mint pl.: – polifenolok (katekin, flavonol, fenolsav) és metilxantinek (koffein, teofillin, teobromin). A kivonat számos vitamint és ásványi anyagot is tartalmaz és mindenekelőtt egészségmegőrző tulajdonságai miatt a nyugati, ipari országokban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

A zöldtea tulajdonképpeni gyógyító hatását, a polifenolok csoportjának köszönheti. A polifenolok aromás vegyületek és a szekunder növényi hatóanyagok közé sorolandók. Védik a sejteket a szabadgyököktől és lassítják a sejtoxidációt. A polifenolok hozzájárulnak a száj higiéniájához is. A tudósok úgy vélik, hogy a zöldtea olyan alkotóelemei, mint például a katekin-polifenol EGCG, pozitív hatást gyakorolnak a zsíranyagcserére. Azt is érdemes megemlíteni, hogy a polifenolok antioxidáns hatása különösen a nagyon aktív emberek számára, bír nagy jelentőséggel. A sportolás minden formája növeli a szabadgyökök képződését, így az antioxidánsok iránti szükséglet erősen emelkedik. Ebben az esetben megelőzhető a sejtek öregedése és a teljesítmény csökkenése. A zöldtea kivonat ennél fogva nem csak nagyon egészséges, hanem támogatja a hatékony zsíranyagcserét és ez által, növeli a kitartást és a teljesítményt is.

A katekin, mint a táplálék kiegészítők egyik összetevője – kiváltképp a zöldteáé egyre inkább a tudomány látóterébe kerül. 2003-ban egy vizsgálat összefüggést mutatott az ázsiai emberek zöldtea fogyasztása és az alacsonyabb testzsír-hányad, illetve kisebb derékbőség között. Jelenleg orvostudományi kutatásokat folynak a nyugati lakosság körében. Az a felismerés, hogy a katekinek csökkenteni tudják a testzsírt, különösen a belső szervek zsírjának az arányát, nagyban növeli a zöldtea készítmények népszerűségét a lakosság körében.

Adagolás: A kívánt hatás elérése érdekében fogyasszon napi 3 IronMaxx® Green Tea kapszulát.

Az IronMaxx® Green Tea kiszerelése: 130 kapszula, 300 kapszula

Az IronMaxx® Green Tea napi adagja: 3 kapszula

Tömeg N/A
Méretek N/A
Kiszerelés

130 kapszula, 300 kapszula

Összetétel

Összetevők listája:

Zöld Tea, zselatin, magnézium szteraát, szilicium dioxid, kálcium foszfát

Tápanyagértékek 1 kapszulában 3 kapszulában
Zöld Tea 750 g 2250 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.