Immufuel 25ml ampulla - IronMaxx®

Egy készítmény, amely nemcsak tüneti kezelést nyújt, hanem már a gyökerektől erősíti az immunrendszert továbbá elősegíti a természetes regenerálódást és az egészség megőrzést. Olyan vitamin és ásványianyag komplex, amely a táplálkozással kapcsolatos problémáinak kezelésére és megelőzésére szolgál, diéta mellett kifejezetten ajánlott.

Cikkszám: IM-IMMU-FUEL Kategória: , Tags ,

578Ft

ImmuFuel® előnyei:

• Kiegyenlíti az immunrendszer táplálkozásból eredő hiányait!

• Erősíti a test védekezőrendszerét!

• Támogatja az egészséget és a vitalitást!

• Magas koncentrációjú vitaminkészítmény, antioxidáns tartalommal

• Tökéletes kiegészítő termék megfázás esetén is.

• Energiát, jó közérzetet és maximális vitalitást nyújt

• Ortomolekuláris termék

Mi az ortomolekuláris medicina?

A kémiai és béke nobel díjas Linus Pauling, megalapítója volt egy olyan alternatívgyógyászati eljárásnak, amelynek alapja, hogy vitaminokat ásványi anyagokat alkalmaznak a betegségek gyógyítására és megelőzésére. Ezt a területet ortomolekuláris medicinának nevezik (ortho=helyes, jó; molekül=anyagok alapeleme).

Menyire elterjedt az ortomolekuláris medicina?

Az Egyesült Államokban az ortomolekuláris táplálkozás hivatalosan elismert terápiás eljárásnak számít és a hagyományos orvoslás kiegészítéseként alkalmazzák. Eközben Európában is egyre többen esküsznek az ortomolekuláris táplálék kiegészítés pozitív hatásaira az egészséges élet szempontjából.

Hogyan és mikor segíthet az IronMaxx Immufuel terméke?

Az IronMaxx® Immufuel terméke egy diétás élelmiszer az immunrendszer táplálkozással kapcsolatos problémáinak kezelésére és megelőzésére. Ebben a gyorséttermi társadalomban ritkán veszünk magunkhoz elegendő tápanyagot. Azonban a kiegyensúlyozott táplálkozás sem garancia a megfelelően működő immunrendszerre. Amikor saját védekező rendszerünk különösen megterhelt vagy legyengült, általában megnő a szervezet antioxidáns vitaminok, nyomelemek stb, iránti igénye és ezt már a normál táplálkozás nem képes fedezni.

Ezen felül a hosszabb ideig tartó nem megfelelő táplálkozás a belek felszívó képességét tartósan károsítja. Ez azt jelenti, hogy ha ezután a táplálkozásban pozitív változás következik be, a táplálkozással felvett tápanyagokat a szervezte nem képes megfelelően feldolgozni, és nagy részük hasznosítatlanul távozik. Csak a magas koncentrációjú vitaminkészítmények, mint az IronMaxx® Immufuel terméke, kínálnak kiutat ebből az ördögi körből, mivel extra magas tápanyagtartalmuknak köszönhetően lehetővé teszik a szervezet számára, hogy elegendő vitaminhoz és ásványi anyaghoz jusson. Ez által a belek felszívóképessége lassan újra képes helyreállni és ez által az immunrendszer tartósan stabilizálódik.

Felhasználási javaslat:

Használat előtt felrázandó. Napi 1 ampulla IronMaxx® Immufuel, étkezés után.

Az IronMaxx® Immufuel kiszerelése: 30 ampulla / doboz

Az IronMaxx® Immufuel napi adagja: 1-2 ampulla

Az IronMaxx® Immufuel ízesítése: Narancs

Tömeg110 g
Méretek10 × 10 × 115 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

error: