Imperius Sugar Reduced 45g - IronMaxx®

Az IronMaxx® Imperius® Sugar Reducted (45g) előnyei:

  • A proteinszeletek bajnoka!
  • Kétféle finom ízesítésben: földimogyoró/karamell valamint mandula!
  • 36%-os fehérjetartalom!
  • Kiváló tej- és tejsavófehérjét tartalmaz!

Az IronMaxx® Imperius® Sugar Reducted (45g)

Imperius® 2.0: Kevesebb cukor, több fehérje!

Cikkszám: IM-IPRU45 Kategória: ,

725Ft

Hogyan lehet még többet kihozni egy szinte már amúgy is tökéletes proteinszeletből?

Át kell gondolni a receptúrát és a lényegre kell összpontosítani: Kirobbanó fehérje! Az eredmény nem más, mint az új 45g-os Imperius® Sugar Reduced az IronMaxx®-tól.

Az új IronMaxx® Imperius® Sugar Reducted 36%-os fehérjetartalmával nem elég, hogy fehérjedúsabb, mint az elődje, de emellett még egy igazi íz bomba is. A pirított földimogyoró vagy mandula, lágy karamell ízével és a finom tejcsokoládé-bevonatnak köszönhetően egy hagyományos földimogyorós-karamellás szelet ízével vetekszik. A verhetetlen 174 Kcal energiatartalmának és alig 1,5 g cukortartalmának köszönhetően az IronMaxx® Imperius® Sugar Reducted legfinomabb és leghatékonyabb proteinszelet a piacon!

Véget vet az éhségrohamoknak

Tökéletes megoldás a kegyetlen éhségrohamokkal szemben! Függetlenül attól, hogy edzés alatt, után vagy egyszerűen csak útközben fogyasztjuk; az IronMaxx® Imperius® Sugar Reducted egy olyan nasi, mellyel lelkiismeret furdalás nélkül elégíthetjük ki az édesség iránti vágyainkat. Az IronMaxx® az Imperius® Sugar Reduced esetében teljes mértékben lemondott az édesítőszerekről, valamint sokkal alacsonyabb cukor- és zsírtartalmat garantál, mint egy hagyományos földimogyorós szelet. Kis méretének köszönhetően bármely nadrágzsebben, kézi- vagy sporttáskában könnyedén elfér!

Az IronMaxx® IronMaxx® Imperius® Sugar Reducted használati utasítása: Fogyassz edzés alatt, után vagy egyszerűen csak útközben!

Az IronMaxx® Imperius® Sugar Reducted kiszerelése: 1 Szelet

IronMaxx® Imperius® Sugar Reducted napi adagja:  1-3 Szelet

Tömeg50 g
Méretek160 × 20 × 40 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

error: