100% EAAS Ultra Strong tabletta - IronMaxx®

  • EAA aminosavak nagy dózisban!- 100%-ban szabad, izolált EAA aminosavak!
  • Gyors elérhetőség, ill. felhasználhatóság izomnöveléskor és -regeneráció során!
  • Az összes BCAA-t tartalmazza!
  • Erősíti az immunrendszert!
  • Izomvédő hatása van!
  • Praktikus tablettás kiszerelésben!
  • Cukormentes!

Nagydózisú EAA aminosavak!

Cikkszám: N/A Kategória: ,

7.477Ft13.331Ft

Kiürítés

100% EAAS Ultra Strong IronMaxx®

Az IronMaxx® 100% EAAs Ultra Strong előnyei:

– EAA aminosavak nagy dózisban!- 100%-ban szabad, izolált EAA aminosavak!

– Gyors elérhetőség, ill. felhasználhatóság izomnöveléskor és -regeneráció során!

– Az összes BCAA-t tartalmazza!

– Erősíti az immunrendszert!

– Izomvédő hatása van!

– Praktikus tablettás kiszerelésben!

– Cukormentes!

Nagydózisú EAA aminosavak!

“A Tigris szeme!” „The Eye of the Tiger”

Az IronMaxx® 100% EAAS Ultra Strong, azon testépítők, ill. élsportolók számára ajánlott, akik 100%-os teljesítményt tűztek ki célként maguk elé! A szervezet számára gyorsan felhasználható, magas koncentrációjú EAA aminosavakat tartalmaz, praktikus tabletták formájában.

Az IronMaxx® 100% EAAS Ultra Strong az összes esszenciális aminosavat tartalmazza, többek között az ún. BCAA-kat (L-leucinL-valin, L-izoleucin), melyek az izmok számára legfontosabb fehérjék alap építőelemei. Magas dózisú EAA aminosavak, melyek az izomzat számára szinte azonnal a rendelkezésre állnak, és ezáltal extra erőt és motivációt biztosítanak az edzések során. Az IronMaxx® 100% EAAS Ultra Strong aminosavak által nyújtott extra löketet a Rocky III-ból ismert „The Eye of the Tiger” című dallal lehetne összehasonlítani. Ha ugyanis az említett dal felcsendül, valószínűleg nincs olyan ember, aki csak úgy abba tudná hagyni az edzést. A tartalmazott BCAA aminosavakmelyeket nem kell a májnak feldolgoznia, gyorsan rendelkezésre állnak és különös mértékben támogatják az erő és izomtömeg növekedést.

Az anabolikus, azaz izomépítő folyamatok serkentése csak egy, a sok pozitív hatás mellett, melyet az IronMaxx® 100% EAAS Ultra Strong biztosít számodra. Az esszenciális aminosavak ugyanis fontos szerepet játszanak számos anyagcsere folyamatban, a sejtek, szövetek védelmében valamint az immunrendszer megerősítésében is.

EAA aminosavak (angolul:essential amino acids): Az esszenciális aminosavak a szervezet számára létfontosságúak. A szervezet azonban nem képes őket önállóan előállítani, ezért olyan fontos táplálék vagy táplálék-kiegészítők révén bejuttatni a szervezetbe.

EAA aminosavak, mint elsőszámú hozzávalók!

Az esszenciális aminosavak szinte minden izomépítést és teljesítményt fokozó fehérjekészítményben alapelemként szerepelnek. A testépítők, ill. egyéb élsportolók nem csupán a gyors energiaellátás biztosítása miatt kedvelik őket, hanem a hosszan tartó, izomtömeg növelést és regenerációt serkentő hatásuk miatt is. Ha valaki az izomsejtjeit minőségi fehérjével szeretné ellátni, nem nyúl mellé, ha az IronMaxx® 100% EAAS Ultra Strong termékét választja.

Az IronMaxx® 100% EAAs Ultra Strong előnyei röviden összegezve az alábbiak:

– EAA aminosavak nagy dózisban,

– 100%-ban szabad, izolált EAA aminosavak,

– gyors elérhetőség, felhasználhatóság izomnöveléskor és -regeneráció során,

– az összes BCAA-t tartalmazza,

– erősíti az immunrendszert,

– izomvédő hatása van,

– praktikus tablettás kiszerelésben,

– cukormentes!

EAA vagy BCAA?

Gyakran felteszik számunkra azt a kérdést, hogy EAA-k vagy inkább BCAA-k fogyasztását javasoljuk-e.

Melyik aminosav-mátrix a hatékonyabb?

BCAA aminosavakat akkor érdemes különállóan szedni, ha kimondottan csak az izomtömeg építésére és megtartására szeretnénk fókuszálni. Egyéb esetben nincs értelme a fenti kérdésnek, hiszen az EAA aminosavak magukba foglalják a BCAA aminosavakat. Más szóval az EAA-k a BCAA-kon kívül, az összes többi esszenciális aminosavat (L-lizin, L-metionin, L-fenil-alanin, L-treonin, L-triptofán, L-hisztidin) is magukba foglalják.  

Az IronMaxx® 100% EAAs Ultra Strong adagolás:  Napi 4×1 tabletta bevétele ajánlott az étkezések között. Edzésnapokon 30 perccel edzés előtt valamint edzés után két-két tabletta bevétele javasolt.

Az IronMaxx® 100% EAAS Ultra Strong kiszerelése: 90, 180 tabletta

Az IronMaxx® 100% EAAS Ultra Strong napi adagja: 2 tabletta

TömegN/A
MéretekN/A
Kiszerelés

90 tabletta, 180 tabletta

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

error: