AminoCraft Liquid 1000ml - IronMaxx®

Az IronMaxx® AminoCraft Liquid előnyei:

• Folyékony aminosav, a gyors izomzatépítés támogatója!

• A legnagyobb aminosavigény kielégítésére is kiváló!

• 1 üveg több mint 500g tiszta fehérjének felel meg!

• Megemeli a vér aminosav szintjét, így gyors regenerációt vált ki.

• Alternatív megoldásként alkalmazható a fehérjeporok helyett!

• Hatalmas mértékben növeli a proteinszintézist!

7.024Ft

Kiürítés

IronMaxx® AminoCraft Liquid

A fehérjéket felépítő aminosavak nélkülözhetetlen alapját képezik az emberi szervezetnek. Ez az aminosavakban gazdag, sejtek és izomszövetek alapanyagát képező folyékony és kiváló aminogram izomnövekedést serkentő termék, a poroknál gyorsabb és nagyobb felszívódási aránnyal bír.

Az IronMaxx® AminoCraft Liquid előnyei:

• Folyékony aminosav, a gyors izomzatépítés támogatója!

• A legnagyobb aminosavigény kielégítésére is kiváló!

• 1 üveg több mint 500g tiszta fehérjének felel meg!

• Megemeli a vér aminosav szintjét, így gyors regenerációt vált ki.

• Alternatív megoldásként alkalmazható a fehérjeporok helyett!

• Hatalmas mértékben növeli a proteinszintézist!

Az aminosavakat is az „élet építőköveinek” nevezik.

A proteineket (görögül: protos=az első, a legfontosabb) is fehérjéknek nevezik, minden életforma legfontosabb alapelemei közé tartoznak. A fehérje alapelemek inkább aminosavakként ismertek. A sejtek és az izomszövet alapanyagát alkotják. Fontosak a belső szervek, a csontok, a bőr, a haj, a növekedés, és a sejtek megőrzése, megújítása számára. Olyan kémiai folyamatokat irányítanak, amelyekben támogatják a hormonok és enzimek termelődését. Továbbá fontos szerepet játszanak az immunrendszer működésében.

Mik is pontosan az aminosavak?

Az emberi szervezetben eddig 23 proteinépítő aminosav fajta ismert. A fehérjék is aminosavakból épülnek fel méghozzá 100 darabból. A fehérjék fajtája attól függ, hogy az aminosavak sorrendje hogyan helyezkedik el a fehérjén belül. Elég, ha csak egy aminosav hiányzik és a fehérje már nem tud összeállni, tehát a fehérje építés leáll. Az aminosavak fontosak az emberi anyagcsere számára is, anélkül hogy egyáltalán részt vennének a fehérjeépítésben. Ebből 8 az ember számára esszenciális, ami azt jelenti, hogy nélkülözhetetlen, mivel ezeket a szervezet saját maga nem képes előállítani, így ezeket naponta, a táplálkozással kell bevinni. Bizonyos élethelyzetekben azok az aminosavak melyek nem nélkülözhetetlen, aminosavak azok is esszenciálissá válhatnak. Kimutatták, hogy szervezetünk szempontjából néhány aminosav nem nélkülözhetetlen a túléléshez, de általuk a test teljesítőképessége jelentősen növekszik. Az ilyen aminosavakat nevezik félig esszenciálisnak, és a táplálék kiegészítők terén nagy jelentőségre tettek szert. A proteinépítő funkciójukon túl az aminosavaknak az anyagcsere folyamatok átláthatatlan sokaságában van jelentőségük: olyan testi, biológiailag hatékony anyagok előzetes fokozatai, mint a hormonok, vitaminok és a funkcionális összetevők. Más anyagokkal együtt fontos agyi folyamatokat irányítanak. Ugyanígy befolyásolják a bonyolult hormonrendszert az anabolikus (építő) funkciók irányába. A méregtelenítő anyagcsere folyamatokat is az aminosavak befolyásolják. A sav-bázis egyensúly fenntartásánál és különösen olyan helyzetekben, amikor megnő a test terhelése, „sürgősségi energiaszállítóként” szolgálnak a sejtek számára.

Mely aminosavak fontosak?

A táplálkozástudósok eleinte az esszenciális aminosavak hatását vizsgálták, mivel ezeket testünk nem képes előállítani ugyanúgy, mint a vitaminokat, hanem a táplálkozás útján kerülnek be a szervezetbe. Persze az utóbbi időben egyre többet foglalkoznak a nem esszenciális aminosavakkal is, hiszen ezek éppolyan fontosak az anyagcsere működéséhez. Ha elég esszenciális aminosav áll a szervezet rendelkezésére, akkor szükség esetén az összes nem esszenciális aminosavat képes belőlük előállítani. Aki az egészségét szeretné javítani és a teljesítményét növelni, annak ügyelnie kell arra, hogy az összes aminosav egyensúlyban legyen, ne csak az esszenciálisak.

Használati utasítás:

A maximális hatás elérése érdekében fogyasszon napi 2 evőkanál (15ml) IronMaxx® AminoCraft Liquid-et 1,5dl vízzel (vagy abban elkeverve), reggel éhgyomorra, közvetlenül edzés után és lefekvés előtt.

Az IronMaxx® AminoCraft Liquid ízesítése: narancs; cseresznye

Az IronMaxx® AminoCraft Liquid kiszerelése: 1000 ml

Az IronMaxx® AminoCraft Liquid napi adagja: 15 ml

Tömeg 1276 g
Méretek 80 × 80 × 260 mm
izesites

,

Összetétel

Összetevők listája:

Kollagén hidrolizátum, víz, fruktóz, acidulants (citromsav, borkősav), Édesítőszer keverék Natrium-ciklamát, aceszulfám-K, szacharin-nátrium), aromák, piridoxin-hidroklorid, nátrium-benzoát tartósítószer. Fenilalanint (természetes fehérje) tartalmaz.

Tápanyagértékek
100 ml-ben
25 ml-ben
Energia = Kalória
1091 KJ / 261 Kcal
164 kJ / 39 Kcal
Fehérje
45,6 g
11,9 g
Szénhidrát
14,3 g
0,4 g
Zsír
0,1 g
< 0,1g
B6-vitamin
29,6 mg
7 mg
Esszenciális aminosavak
100 ml-ben
Izo Leucin (BCAA)
590 mg
Leucin (BCAA)
1320 mg
Lizin
1830 mg
Valin (BCAA)
1100 mg
Fenilalanin
1050 mg
Treonin
820 mg
Metionin
370 mg
Triptofán
50 mg
Félesszenciális aminosavak
100 ml-ben
Hisztidin
270 mg
Cisztein
50 mg
Egyéb aminosavak
100 ml-ben
Glutamin
4700 mg
Aszparaginsav
2600 mg
Arginin
3470 mg
Prolin
5980 mg
Szerin
1410 mg
Alanin
4110 mg
Glicin
10310 mg
Tirozin
180 mg
Hidroxi-lizin
410 mg
Hidroxi-prolin
5020 mg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…