Carnitin Pro Liquid

IronMaxx® Carnitine Pro Liquid – Az élsportolók titkos fegyvere!

Aki javítani szeretne kondícióján valamint közérzetén, és emiatt fogyni szeretne, annak nagy akaraterőre, odaadásra és kitartásra van szüksége. A Carnitine Pro Liquid egy olyan táplálékkiegészítő, ami az alakjukra odafigyelő emberek és az élsportolók körében már évek óta titkos fegyvernek számít. A karnitin leggyakrabban kapszula formájában kapható. Az IronMaxx® a már befutott Carnitin Pro sorozatát a szervezet számára rendkívül gyorsan hasznosítható Carnitine Pro Liquid-del egészítette ki. A Carnitine Pro Liquid lehetőséget nyújt arra, hogy a személyre szabott karnitin szükségletünket, kapszulák vagy tabletták sokaságának beszedése nélkül is kielégíthessük.

5.158Ft9.563Ft

Kiürítés

A Carnitine Pro Liquid-et elsősorban röviddel a terhelés előtt vagy közben ajánlott meginni, ugyanis az L-karnitint a szervezet már néhány perc után hasznosítani tudja. A Carnitine Pro Liquid az intenzív edzések ideális frissítőitala. Különösen a diéta és a szálkásítás idején fontos az L-karnitin elegendő mennyiségű bevitele.

Az L-karnitin kiemelt fontossággal bír!

A karnitin fontos szerepet játszik a szervezet zsíranyagcsere folyamatában, ugyanis a hosszú láncú zsírsavak kizárólag az L-karnitinnal összekapcsolódva juthatnak el a mitokondriumokba (a sejtek erőműveibe). A zsír hatékony lebontásához csökkenteni kell a kalóriabevitelt és növelni a spottevékenységet. A rendszeresen végrehajtott állóképességi gyakorlatoknál akkor égeti el szervezetünk a legtöbb zsírt, ha a pulzusszám 140-150 között mozog. Különösen az ilyen jellegű gyakorlatok előtt tanácsos meginni egy adag Carnitine Pro Liquid-et az IronMaxx®-tól. Az L-karnitin egy szemi-esszenciális aminosav, melynek előállítására a szervezetnek elegendő aminosavra, vitaminra és nyomelemre van szüksége. Ha az imént felsorolt anyagok egyikéből is hiány mutatkozik, akkor az nagymértékben lecsökkenti az L-karnitin szintézist. Éppen ezért lényegesen egyszerűbb az L-karnitint téplálékkiegészítők segítségével a szervezetünkbe juttatni. Az alakjukra odafigyelők és az élsportolók számára különösen fontos, hogy elegendő L-karnitint biztosítsanak szervezetük számára.

Carnitine Pro Liquid (500 ml)

– 7900 mg L-karnitin 100 ml-ben!

– Ideális a fogyókúra alatt!

– Mindössze 26 kilókalória adagonként!

– Rendkívül kiadós! Palackonként 67 adag!

TömegN/A
MéretekN/A
Kiszerelés

500 ml, 1000 ml

Ízesítés

Mangó, Eper

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

error: