CLA Professional 60 Kapszula -German Forge®

German Forge® CLA Professional (60 kapszula)

  • Maximális koncentrációjú linolsav!
  • Az egészséges vérzsír-szint fenntartásához!
  • Értékes, könnyen felszívódó telítetlen zsírsavakat biztosít!
  • Tökéletes kiegészítője a diéta és a szálkásítás időszakának!
Cikkszám: GF-CLA-P-60 Kategória: ,

3.052Ft

German Forge® CLA Professional – a kiegyensúlyozott vérzsír-értékekek támogatója!

Ahogy a versenyszerűen sportolók is folyamatosan próbálják teljesítőképességüket optimalizálni, testzsír-százalékukat csökkenteni és izomtömegüket növelni, úgy a mai szépségideál is definiált, feszes izmokat követel. Sokan kemény edzés valamint csökkentett kalóriabevitel segítségével próbálják elérni ezt a szépségideált, miközben megfeledkeznek a megfelelő mennyiségű tápanyagbevitelről. Elsősorban a zsírokat törlik az étrendjükből, holott az esszenciális zsírsavak, mint a linolsav, fontos szerepet játszanak a szervezetben lezajló különféle folyamattokban, mint például a zsíranyagcsere folyamatában. Mivel az emberi szervezet önmaga nem képes előállítani esszenciális zsírsavakat, megfelelő táplálékok útján kell hozzájuttatni szervezetünket.

CLA – Faragj le a zsírpárnákból!

A konjugált linolsav (CLA) szükséglet fizikai megterhelés hatására növekszik, ezért ügyelni kell arra, hogy szervezetünk CLA-raktárait folyamatosan szinten tartsuk. Ez a hosszútávú sikeres edzések egyik alapkövetelménye. A German Forge® új CLA Professional kapszulái támogatják a megfelelő zsíranyagcserét, ezáltal oly módon csökkentik a testzsírt, hogy közben szinten tartják az izomzatot.

A German Forge® új CLA zselékapszulái kizárólag gyógyszerészetileg tiszta linolsavat tartalmaznak, adagonként 1600 mg koncentrációban. Ennek a magas koncentrációnak köszönhetően a CLA Professional tökéletes megoldást jelent olyan hétköznapi emberek vagy sportolók számára, akik már huzamosabb ideje zsírszegény táplálkozást folytatnak. Segítségével fenntartható, illetve helyreállítható a zsíranyagcsere természetes és egészséges egyensúlya!

Adagolás

Napi 3×2 kapszula (összesen napi 6 kapszula) a főétkezések során.

Tömeg320 g
Méretek150 × 35 × 90 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

error: