Creatine 750g - IronMaxx®

Az IronMaxx® Creatine előnyei:

• Anabolikus (izomépítő) faktor!
• 100% tiszta kreatin monohidrát
• 25%-os teljesítménynövekedés! (izomerő)
• A sprint energiahordozó, a teljesítményfokozáshoz és a kitartás javításához!
• Csökkenti az edzés utáni regenerálódási időt!
• Kapszula és por formában is elérhető
• Napi 4800 mg kreatin a gyors hatás eléréséhez

Cikkszám: IM-CTP750 Kategória: , Tag

9.510Ft

Készleten

Nagyobb izomtömeg, energia, erő és teljesítmény egyetlen készítményben.
Az IronMaxx® Creatine előnyei:

• Anabolikus (izomépítő) faktor!
• 100% tiszta kreatin monohidrát
• 25%-os teljesítménynövekedés! (izomerő)
• A sprint energiahordozó, a teljesítményfokozáshoz és a kitartás javításához!
• Csökkenti az edzés utáni regenerálódási időt!
• Kapszula és por formában is elérhető
• Napi 4800 mg kreatin a gyors hatás eléréséhez

Mi a kreatin monohidrát?

kreatin egy természetes, a szervezetben előforduló anyag, amely nagymértékben részt vesz az energia anyagcserében és az izomteljesítményben. Az emberi testben jelen lévő kreatin több mint 95%-a az izomzatban található. Ezért a táplálékok közül főleg a fehérjében gazdag élelmiszerekben található, például a húsban és a halban. Mivel az általános táplálkozás során átlagosan csak kb 1g kreatin jut be a szervezetbe, ezért a maximális sport teljesítmény elérése érdekében indokolt növelni a bevitelt.

Egy erőteljes maximálisteljesítmény-forrás sportolók és atléták számára! A világon mindenhol a legtöbb sportoló ugyanazt a célt hajszolja. Nagy súlyokat szeretnének kinyomni vagy nagyobb izomtömeget építeni. Az élsportolók keményen edzenek azért, hogy növeljék kitartásukat, gyorsabban fussanak vagy magasabbat tudjanak ugrani. A táplálkozás kreatin monohidráttal történő kiegészítése kitűnően alkalmas arra, hogy a kitűzött céljaik sokkal elérhetőbbé váljanak. Ez az oka annak, hogy a kreatin a sportolók egyik legismertebb és legkedveltebb étrend kiegészítőjévé vált.

Több erő és energia kreatinnal! Nagyobb izomtömeg és erő!

ATP-nek (adenozin trifoszfát) nevezik azt az energiahordozót, amely testünket alkalmassá teszi arra, hogy fizikai munkát végezzen és sportoljon. Az ATP- raktár megújítására az izmok főként kreatint használnak. Minél több raktározódik el az izomzatban, annál több ATP képződhet. Ez a kimagasló energia anyagcseremagasabb edzésintenzitástnagyobb erőt és teljesítményt eredményez. Az ezzel egy időben folytatott hatásos edzés, és az izmok nagyobb terhelése által jóval kedvezőbb izomnövekedés érhető el.

kreatinraktárak feltöltésével fokozatosan növekszik az izomtömeg. Tehát már nem sokkal a kreatin szedésének elkezdése után jelentős súly- és erőnövekedés következhet be. Az elraktározott kreatin először megköti a vizet, ezáltal optimalizálja az izomsejtekben található víz mennyiségét. Ez az optimális izomsejt folyadék szint kedvezően hat a proteinszintézisre és ez által az izomnövekedésre. Intenzív edzésprogrammal együtt a táplálék IronMaxx® kreatinnal történő kiegészítése során hatékony izomtömeg-növekedés következhet be, amely együtt jár az izomerő növekedésével is.

Ajánlatos a feltöltési fázis?

Noha néhány termék csomagolásán még fellelhető a kreatin feltöltés, az már elavultnak számít, és a táplálkozástudósok körében sem számít ajánlatosnak. Tanulmányok igazolták, hogy a kreatin feltöltése már nem ajánlható, hiszen a legmagasabb kreatin szint, feltöltés nélkül, már 2 heti kreatinszedéssel is elérhető.

100%-osan értékes kreatin monohidrát!

Az IronMaxx® Creatine por ultra finom (200mesh) 100%-os kreatint tartalmaz a legjobb minőségben és a legnagyobb tisztaságban. Ezt a finomszemcsés kreatint a szervezet nagyon könnyen tudja hasznosítani.

Az IronMaxx® Creatine szinte semleges ízű, ennél fogva probléma nélkül hozzákeverhető például a Weight Gainer-ekhez (mint aTitan v2.0) vagy a protein shake-ekhez.

Az IronMaxx® Creatine használati utasítása:

A maximális hatás elérése érdekében fogyasszon napi 5 g IronMaxx® Creatine-ot bő folyadékkal 1/2 órával edzés előtt és egy órával edzés után. Valamint pihenő napokon 3 g IronMaxx® Creatine fogyasztása ajánlott bő folyadékkal reggeli illetve vacsora előtt.

Az IronMaxx® Creatine ízesítése: nincs

Az IronMaxx® Creatine 750g; 300g, 130 kapszula

Az IronMaxx® Creatine napi adagja: 3 * 5g / 3 * 2 kapszula

Tömeg 950 g
Méretek 120 × 120 × 180 mm

Összetétel

Összetevők listája:

Kreatin monohidrát, zselatin (kapszula), elválasztó anyag: magnézium-sztearát. Nagy tisztaságú, adalékanyagoktól és tartósítószertől mentes!

Tápanyagértékek
100 g-ban
5 g-ban
Energia = Kalória
0,1 kJ / 0,1 Kcal
0,1 kJ / 0,1 Kcal
Fehérje
0 g
0,0g
Szénhidrát
0,0 g
0,0 g
Zsír
0 g
0 g
Kreatin Monohidrát
100 g
5000 mg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.