Beef Amino Liquid 1000ml - IronMaxx®

Az IronMaxx® Beef Amino Liquid előnyei:

  • Folyékony, ízesített aminosavak!
  • BCAA-ban és glutaminban gazdag!
  • Hozzáadott cukor nélkül (<0,4g szénhidrát), kizárólag steviával és szukralózzal édesítve!
  • Adagonként több mint 13.800mg tiszta aminosavat biztosít!
Cikkszám: IM-BAL1000 Kategória: ,

11.534Ft

Kiürítés

Az IronMaxx® Beef Amino Liquid – Az első számú aminosavforrás!

Az IronMaxx® Beef Amino Liquid az egyik leghatékonyabb proteinforrás, mivel kiváló minőségű fehérjék keverékéből tevődik össze. A marhahúsfehérje hidrolizátum és a tejfehérje hidrolizátum egy optimális komplexust alkotnak benne. A hidrolizátumok előnye a széthasadt fehérjeláncokban rejlik. A kisebb fehérjeláncokat a szervezett ugyanis sokkal könnyebben fel tudja használni. Mindkét nyersanyag különösen szénhidrátszegény, és zsírt sem tartalmaznak, így a szervezet számára kizárólag a legfontosabb hatóanyagokat állítják a rendelkezésre. Ezenfelül nagy mennyiségű esszenciális és nem esszenciális aminosavakat, valamint BCAA-t tartalmaznak. Az IronMaxx® Beef Amino Liquid a 13.800mg aminosav tartalmával a legmagasabb koncentrációjú termékek közé tartozik a piacon.

A legjobb fehérjeellátás!

Az IronMaxx® Beef Amino Liquid könnyen felszívódó fehérjéket biztosít a szervezet számára. A marhahúsfehérje és a tejfehérje szerkezete közötti nagy hasonlóságnak köszönhetően, a szervezet könnyedén fel tudja dolgozni őket. A bevételt követően, gyorsan a véráramba jutva már rendelkezésre is állnak. A szervezetnek különösen sportoláskor van nagy szüksége jó minőségű fehérjére az izomépítéshez, melyet az IronMaxx® Beef Amino Liquid az IronMaxx®-tól biztosít számodra.

Első osztályú minőség – tökéletes íz!

A többi gyártótól eltérően az IronMaxx®, termékei megalkotásánál nagy hangsúlyt fektet a kimagasló íz elérésére. Az új receptúrának köszönhetően az Az IronMaxx® Beef Amino Liquid minden egyes kortya külön élményszámba megy, ráadásul felesleges adalékanyagok nélkül éri el mindezt. AAz IronMaxx® Beef Amino Liquid kiváló értékekkel büszkélkedhet. Egy adagja kevesebb mint 0,4g szénhidrátot és 14g tiszta aminosavat tartalmaz, miközben zsírt abszolút nem tartalmaz. Ennek köszönhetően már napi egy adag optimálisan támogatja az izomtömeg növekedését és megtartását is.

A tartalmazott fehérje hozzájárul

 az izomtömeg növekedéséhez,

– az izomtömeg fenntartásához.

IronMaxx® Beef Amino Liquid ízei:

Cola-Lime, Csoki-Narancs

Adagolás

Fogyasszon 25ml koncentrátum IronMaxx® Beef Amino Liquid-et önmagában, vagy 150ml vízben felhígítva. Ennek kiméréséhez ajánlott a termékhez járó mérőcsésze használata. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Gyermekek elől elzárva tartandó. Fogyasztása edzés alatt és után javasolt.

Tömeg1226 g
Méretek80 × 80 × 260 mm
Ízesítés

Cola-Lime, Csoki-Narancs

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

error: