Fitness kesztyű Extrem csuklószorítós MFG568 - Madmax

Fitness kesztyű Extrem csuklószorítós MFG568 – Madmax Keményen sportolók számára kialakított kesztyű, csuklószorítóval, súlyzós edzésekhez, hogy  kezei mindig szárazak maradjanak és hogy megelőzhesse a bőrkeményedések és  vízhólyagok kialakulását.

Ez a kesztyű mindenféle túlzás nélkül egy igazi művészi darab.

Ezek a kesztyűk szó szerint a legmodernebb technológiával vannak ellátva.
Ezen technikák lehetővé teszik, hogy elfeledjük azt, hogy vas van a  kezünkben és figyelmünket csak a kemény edzésre tudjuk összpontosítani.

Cikkszám: MM-FI-KE-EX-CS-MFG568 Kategória: ,

5.945Ft

Kiürítés

Fitness kesztyű Extrem csuklószorítós MFG568 – Madmax leírása:
Flex & Fit technológiának köszönhetően a legkényesebb helyeken és ahol a kesztyű használat közben a legjobban deformálódhat – különleges kialakítást , két anyag közötti összeillesztést  és alapanyag felhasználást kapott, ezáltal is növelve a kesztyűk tartósságát és komfort érzetét.

A kézfej és az ujjak közötti rész területén speciális bőr tömött, ám könnyed, lágy 4way lycra lett felhasználva, mely fokozza a flexibilitást és meggátolja a bőr deformálódását használat alatt.
A tenyér részen felhasznált  speciális bőr ellenáll a mechanikus megerőltetésnek. Ez az anyag teljesen pontos és stabil fogást biztosít, ráadásul a speciális varrás és a részlegesen elosztott habszivacs töltés meggátolja a tenyéren a bőr összegyűrődését.

A csuklót teljesen körülölelő csuklószorító tépőzárral lett kialakítva, így a csukló része személyre szabottan méretre állítható, ezzel bebiztosítva a kéz korlátozás nélküli szabadon mozgását és a kesztyű pontos és finom illeszkedését a kézfejen, védve ezzel a csuklót a megerőltetéstől és a kilengéstől. A csuklószorító anyag pamut.

Méret S L XL XXL

Tömeg 300 g
Méretek 160 × 130 × 40 mm
Méret

S, L, XL, XXL

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.