Fitness kesztyű MTI 83 (MFG830) - MadMax

Fitness kesztyű MTI 83 (MFG830) – MadMax Férfiak számára kialakított extramodern kesztyű a kemény súlyzós edzésekhez, és  hogy kezei mindíg szárazak maradjanak és hogy megelőzhesse a bőrkeményedések és vízhólyagok kialakulását.

A kesztyű azon férfiak részére ajánlott, akik szeretik az extramodern újjításokat, azoknak akik pontosan tudják, hogy mire van szükségük, és azoknak akik előtérbe helyezik a kényelmet, a tökéletes formát, a kifogástalanságot.

Ezek a kesztyűk szó szerint a legmodernebb technológiával vannak ellátva. Ezen technikák lehetővé teszik, hogy elfeledjük azt, hogy vas van a kezünkben és figyelmünket csak a kemény edzésre tudjuk összpontosítani.

Cikkszám: MM-MTI83-KESZ-MFG830 Kategória: ,

4.650Ft

Kiürítés

Fitness Kesztyű MTI 83 (MFG830) – MadMax leírása:

A tenyérrész dupla bőrrétegből készült a tartósabb és kényelmesebb használat érdekében.

A kézfej “Healtha” anyagból készült, amely maximálisan biztosítja a verejték elvezetését és a maximális szellőzést.

A tenyér és a kézfej csatlakozásánál különleges kialakításra került sor, amely elősegíti, hogy az ujjak természetesen mozogjanak és biztos fogást nyújtsanak, anélkül hogy a kesztyű deformálódna, feszülne, összegyűrődne, vagy pedig elszakadna.

Az ujjak közti rész szintén lyukacsos anyagból készült, amely nagyon jó szellőzést biztosít.A kisujj és mutatóujj széle speciálisan formált bőrszalaggal (Y-frame™) van ellátva.

Csukló – a csukló körül elasztikus neoprén szalag van, amely nagyon jó védelmet biztosít a kéz megerőltetett részére, kiegészítve (carpal) védő takaróval. A csukló része személyre szabottan méretre állítható, ezzel bebiztosítva a kéz korlátozás nélküli szabadon mozgását és a kesztyű pontos és finom illeszkedését a kézfejen és a csukló részen.

Ez a kesztyű, nem csak innovatív designt nyújt,  de megvéd a konditermekben lévő baktériumok ellen, nagyobb tapadást biztosít, valamint természetes, rugalmas és kényelmes viselet.

Méret: S, M, L,

Tömeg 500 g
Méretek 200 × 130 × 10000000 mm
Méret

S, M, L, XL, XXL

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.