Fitness kesztyű MTI 82 (MFG-820) - MadMax

Fitness kesztyű MTI 82 (MFG-820) – MadMax Férfiak számára kialakított kesztyű a kemény súlyzós edzésekhez, hogy kezei mindig szárazak maradjanak és hogy megelőzhesse a bőrkeményedések és vízhólyagok kialakulását.

A kesztyű férfiak részére ajánlott, akik pontosan tudják, hogy mire van szükségük és nem félnek ezt kihasználni. Férfiaknak, akik feleslegesen nem kísérleteznek, és minőséget keresnek a kemény tréninghez.

Ezek a kesztyűk szó szerint a legmodernebb technológiával vannak ellátva. Ezen technikák lehetővé teszik, hogy elfeledjük azt, hogy vas van a kezünkben és figyelmünket csak a kemény edzésre tudjuk összpontosítani.

Cikkszám: MM-MTI82-KESZ-MFG820 Kategória: ,

5.450Ft

Kiürítés

Fitness kesztyű MTI 82 (MFG-820) – MadMax

A kesztyű leírása:

A tenyérrész dupla bőrrétegből készül a tartósabb és kényelmesebb használat érdekében.

A csukló része személyre szabottan méretre állítható.

A kézfej “Healtha” anyagból készült, amely maximálisan biztosítja a verejték elvezetésétés a maximális szellőzést.

A tenyér és a kézfej csatlakozásásnál különleges kialakításra került sor, amely elősegíti, hogy az ujjak természetesen mozogjanak és biztos fogást nyújtsanak, anélkül hogy a kesztyű deformálódna, feszülne, összegyűrődne, vagy pedig elszakadna.

Az ujjak közti rész szintén Healtha+ anyagból készült, amely maximálisan bebiztosítja az izzadás elvezetését.

Csukló – a csukló körül elasztikus neoprén szalag van, amely nagyon jó védelmet biztosít a kéz megerőltetett részére, kiegészítve (carpal) védő takaróval. A csukló része személyre szabottan méretre állítható, ezzel bebiztosítva a kéz korlátozás nélküli szabadon mozgását és a kesztyű pontos és finom illeszkedését a kézfejen és a csukló részen.

Ez a kesztyű, nem csak innovatív designt nyújt,  de megvéd a konditermekben lévő baktériumok ellen, nagyobb tapadást biztosít, valamint természetes, rugalmas és kényelmes viselet.

Méret: S, M, L

Tömeg 300 g
Méretek 240 × 160 × 30 mm
Méret

S, M, L, XL, XXL

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.