Fitness kesztyű csuklószorítós MTI 84 (MFG-840) - MadMax

Fitness kesztyű MTI 84 (MFG-840) – MadMax Ez a kesztyű, nem csak innovatív designt nyújt,  de megvéd a konditermekben lévő baktériumok ellen, nagyobb tapadást biztosít, valamint természetes, rugalmas és kényelmes viselet.

Cikkszám: MM-FI-KE-MTI84-MFG840 Kategória: ,

6.085Ft

Kiürítés

Fitness kesztyű csuklószorítós MTI 84 (MFG-840) – MadMax kesztyű leírása:

A tenyérrész dupla bőrrétegből készül a tartósabb és kényelmesebb használat érdekében.

A csukló része személyre szabottan méretre állítható.

A kézfej “Healtha” anyagból készült, amely maximálisan biztosítja a verejték elvezetését és a maximális szellőzést.

A tenyér és a kézfej csatlakozásánál különleges kialakításra került sor, amely elősegíti, hogy az ujjak természetesen mozogjanak és biztos fogást nyújtsanak, anélkül hogy a kesztyű deformálódna, feszülne, összegyűrődne, vagy pedig elszakadna.

Az ujjak közti rész szintén Healtha+ anyagból készült, amely maximálisan bebiztosítja az izzadás elvezetését.

Csukló – a csukló körül elasztikus neoprén szalag van, amely nagyon jó védelmet biztosít a kéz megerőltetett részére, kiegészítve (carpal) egy védő takaróval. A hüvelykujjtól kezdődően a tenyér alsó részét és csuklót teljesen körülölelő csuklóbandázs lett hozzáerősítve, így a csukló része személyre szabottan méretre állítható, ezzel bebiztosítva a kéz korlátozás nélküli szabadon mozgását és a kesztyű pontos és finom illeszkedését a kézfejen és a csukló részen, védve ezzel a csuklót a megerőltetéstől és a kilengéstől.

Ez a kesztyű, nem csak innovatív designt nyújt,  de megvéd a konditermekben lévő baktériumok ellen, nagyobb tapadást biztosít, valamint természetes, rugalmas és kényelmes viselet.

Méret: M, XXL

Tömeg 350 g
Méretek 240 × 150 × 50 mm
Méret

M, XXL

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.