HMB Ultra Strong® 90 Kapszula IronMaxx®

Az IronMaxx® HMB Ultra Strong előnyei:

  • Serkenti az izmok fehérjeszintézisét, ami gyorsabb izom- és tömegnövekedést eredményez!
  • Támogatja az izomzat regenerálódását!
  • Csökkenti az izomzatvesztést!
  • Az általános fehérjeszintézist is serkenti!
Cikkszám: IM-HMB-90 Kategória: ,

6.897Ft

HMB – erő és teljesítmény!

HMB, pontosabban Ca-HMB, egy hatékony izomtömeg növelő, a bonyolult nevű kalcium béta-hidroxi-béta-metilbutirát, rövidítése. A HMB a leucin aminosavnak egy metabolitja, anyagcsereterméke, mely anabolikus és antikatabolikus hatásának köszönhetően, gyorsan belopta magát a testépítők valamint atléták szívébe.

Az antikatabol hatás miatt az izomzat leépülési folyamata lelassul, és az edzés közbeni fáradságérzet is kitolódik. A HMB katalizátorként szolgál olyan fontos folyamatoknál, melyek minimalizálják az izomsérüléseket és jótékony hatással vannak a regenerálódásra. Az izomzat fehérjeszintézisére és a teljesítőképességre gyakorolt serkentő hatása miatt a HMB a testépítők és atléták körében egyaránt közkedvelt termék. Ez a pozitív hatás tetten érhető, mikor több ismétlésre vagy képes, gyorsabb köröket futsz, és még hosszasan lehetne folytatni a sort.

HMB az IronMaxx®– nál praktikus tabletta kiszerelésben kapható. Edzés előtt minimum 30 perccel mindössze egy tabletta bevétele elegendő a kívánt hatás eléréséhez.

A HMB Ultra Strong előnyei röviden tehát az alábbiak:

– Serkenti az izmok fehérjeszintézisét, ami gyorsabb izom- és tömegnövekedést eredményez,

– támogatja az izomzat gyors regenerálódását,

– csökkenti az izomzatvesztést,

– serkenti az általános fehérjeszintézist,

– hozzáadott kalciumot is tartalmaz.

Az izomtömeg növelő HMB (CA-HMB) jótékony hatásai

HMB, ill. Ca-HMB, mint az már korábban említésre került, kettős hatással bír:

Egyfelől serkenti az izomtömeg növekedést és energetizál, másfelől meggátolja az izomvesztést. A HMB az ún. mTOR receptorokat stimulálja, melyek a fehérjék és enzimek szintézisében játszanak fontos szerepet. Emellett, a testépítők számára különösen fontos, anabolikus hatás mellett, meg kell említeni a HMB izomvédő funkcióját is. Edzések során a gondos bemelegítés ellenére is akaratlanul előfordulhatnak izomsérülések (normál edzés esetén, mikroszkopikus nagyságrendű sérülésekről beszélünk). A HMB az izmok fehérjeszintézisének stimulálásával, segít megvédeni azokat és egy esetleges sérülés esetén is meggyorsítja a regeneráció folyamatát.

HMB plusz kalcium

tablettánként 1344 mg HMB tartalom mellett a IronMaxx® HMB Ultra Strong egy fontos ásványi anyagot, kalciumot is tartalmaz, a napi ajánlott beviteli mennyiség 30%-át kitevő mennyiségben.

Az IronMaxx® HMB Ultra Strong kiszerelése: 90db tabletta

Az IronMaxx® HMB Ultra Strong adagolás: Edzés előtt legalább 30 perccel, egy tabletta.

Tömeg182 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

error: