Krea7 Superalkaline tabletta és por

A Krea7 Superalkaline előnyei:

• Hét különböző Pufferelt kreatin formula egyetlen adagban!
• Nincs több vízvisszatartás, fölösleges raktározás és nem kívánt mellékhatás
• Maximálisan növeli az erőt és az izmok térfogatát!
• Támogatja az extrém izomnövekedést és a gyors regenerációt!
• Szenzációs javulást, fejlődést és kitartást nyújt!
• Nincs többé feltöltési idő!

A legújabb kreatin technológia még nagyobb teljesítményt és gyorsabb izomnövekedést nyújt!

Cikkszám: N/A Kategória: ,

8.688Ft14.432Ft

Kiürítés

Ízesített 7 komponensű kreatinformula

Az IronMaxx® új Krea7 Superalkaline Powder termékével a hatástalan edzés már a múlté. A kreatin a fehérjék és az aminosavak mellett a legkedveltebb táplálék kiegészítő, amelyet a versenysportban igen széles körben használnak. Az IronMaxx® 7524 mg-os kiszerelésű Krea7 Superalkaline Powder terméke maximális kreatin koncentrációt garantál. A hat legerősebb kreatint egyesíti az új PH-pufferrel és így alkot egy tökéletes 7 komponensű kreatin formulát. Az IronMaxx® Krea7 Superalkaline Powder a bevitelt követően azonnal maximális edzésintenzitást biztosít. Az adagonként kevesebb mint 0,1g cukrot tartalmazó por a szénhidrátszegény étrendbe is beilleszthető és finom íze igazán meggyőző. Az IronMaxx® Krea7 Superalkaline Powder az Ironmaxx®-tól tehát igazán ideális kiegészítő minden testépítő, fitness- és erősportoló részére az izomépítés időszakában vagy versenyre készülés idején.

Kreatin – a nagyobb fizikai teljesítményért!

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) a kreatin hatásával kapcsolatosan megerősítette: Naponta legalább 3g bevitelével és intenzív mozgással párosítva a fizikai teljesítmény növekedéséhez vezet. Az IronMaxx® Krea7 Superalkaline Powder hat tökéletes összehangoltan együttműködő kreatin származékot egyesít egy egyedülálló puffer hatóanyaggal a piac leghatékonyabb kreatintermékévé. Az innovatív kreatinformula és a speciális puffer fúziójának köszönhetően a raktározási fázis már a múlté. A termékben lévő kreatin egy nagy energiájú anyag, amely nagy intenzitású edzés utáni igényt kelt. Emiatt örvend a kreatin egyre nagyobb népszerűségnek az erősportolók körében és talál egyre több új követőre.

A “pH-korrigált” puffer-rendszere megelőzi a sav érzékeny kreatin átalakulását haszontalan bomlástermékké. Így vége a kreatin érzékenységnek is – azok is fogyaszthatják, akiknek eddig gondot jelentett emésztése.

Egy olyan kiváló és egyedülálló készítmény, melynek igen magas a pH értéke. Mind ez annak a szabadalmaztatott gyártási folyamatnak köszönhető, mely során a kreatin molekulát kémiailag egy puffer rendszerhez kötik. Ennek eredményeképpen a kreatin stabilitása fokozódik, és teljes hatékonysággal léphet működésbe az izomsejtekben. A felszívódási szakasz lerövidül és a feltöltési szakasz is ma már a múlté. A pufferelt kreatin Krea7 Superalkaline por segítségével az izomsejtek elérik a teljes koncentrációt, melynek köszönhetően jelentősen érezhető az izom növekedése és a tartós izom tevékenység.

Ajánlott fogyasztása:

Fogyasszon napi 9 gramm vagy 1 tabletta IronMaxx® Krea 7 Superalkaline-t bő folyadékkal.

 

TömegN/A
MéretekN/A
Kiszerelés

90 tabletta, 180 tabletta, 500g-os por

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

error: