T-Booster Professional 90 kapszula - IronMaxx®

German Forge® T-Booster Professional – optimálisan támogatja a tesztoszteronszintedet!
A férfi nemi hormon, a tesztoszteron az emberi szervezetben számos elemi feladatot lát el.  A legfontosabb funkcióján kívül, ami a nemi funkció, az izomtömeg növeléséért is felelős.

Az German Forge® T-Booster Professiona előnyei:

  • Optimale Konzentration! 540 mg Tribulus Terrestris Extrakt pro Portion!
  • Verbessert mit Vitamin B6 und Magnesium!
  • 24,9 mg Zink pro Portion!
  • Zink trägt zur Erhaltung eines normalen Testosteronspiegels bei!

A 25. életévtől a férfihormon termelés elkezd csökkenni, lassan, de folyamatosan minden évben mintegy 1,2 százalékkal, ami következményeként hosszú távon tesztoszteronhiány léphet fel. Speciális hatóanyagokkal ezt a romlást lehet ellensúlyozni. Rendszeresen nagy súllyal végzett erő állóképességi sportokkal és a German Forge® T-Booster Professional rendszeres szedésével a vér tesztoszteron-termelését mind a férfiaknál és mind a nőknél akár 25%-kal felemelheti.

Cikkszám: GF-T-BOOS-PROF-90 Kategória: , Tags ,

3.762Ft

Tribulus Terrestris koncentrátum – a természetes izomnövekedés gyorsításáért!

Az új German Forge® T-Booster Professional tartalmaz egy hatóanyag mixet, amely az izomépítés szakaszában támogatja az ambiciózus sportolókat, testépítőket vagy szabadidős sportot űzőket. Így például tartalmaz cinket (körülbelül 8,3 mg/kapszula) a vér normál tesztoszteronszintjéért, és a szabályos fehérjeszintézisért. Ezen kívül 1 db German Forge® T-Booster Professional kapszula 180 mg Tribulus terrestris kivonatot tartalmaz, mely egy növényi esszenciája a királydinnyének. Ennek a trópusi növénynek a hatása többé már nem csak a testépítők titka. A szabadidős sportolók is bíznak a Tribulus Terrestris koncentrátum hatásában, amelyet a testépítők körében “természetes anabolika”-ként ismernek. Továbbá az új German Forge® T-Booster Professional kapszula B6-vitamin és magnézium tartalma segít csökkenti a fáradtságot és a korai fáradtságot edzés közben.

Felhasználás:

A maximális hatás elérése érdekében fogyasszon napi 3 kapszula German Forge® T-Booster Professionalt, elegendő mennyiségű folyadékkal. Kérjük, az ajánlott napi mennyiséget NE LÉPJE TÚL!

AzGerman Forge® T-Booster Professional kiszerelése: 90 kapszula;

Az German Forge® T-Booster Professional napi adagja: 3 kapszula

Tömeg234 g
Méretek130 × 60 × 80 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

error: