Tribulus Terrestris Strong kapszula - IronMaxx®

Az IronMaxx® TT® Ultra Strong Tribulus Terrestris előnyei:

• Maximális koncentráció!

• 15mg cink tablettánként!

• A legmagasabb minőségű tanúsított nyersanyag!

• Anabolikus (izomépítő) faktor!

• Jobb teljesítőképesség és fizikai terhelhetőség!

• Természetes tesztoszteron moduláció lehetséges! (intenzív ellenállás növelő edzéssel kombinálva)

9.635Ft15.975Ft

Kiürítés

IronMaxx® TT® Ultra Strong Tribulus Terrestris
Cinkkel kiegészített, kiváló minőségű tesztoszteronfokozó, amely szembetűnően serkenti a proteinszintézist, elősegíti az izomépítést és felgyorsítja a regenerációt. Az IronMaxx® Tribulus Terrestris Ultra Strong tabletta tartalmaz a világon legnagyobb koncentrációban (tablettánként 1600 mg) Tribulus Terrestris (királydinnye) kivonatot, 80% saponin hatóanyag tartalommal.

Az IronMaxx® TT® Ultra Strong Tribulus Terrestris előnyei:

• Maximális koncentráció!

• 15mg cink tablettánként!

• A legmagasabb minőségű tanúsított nyersanyag!

• Anabolikus (izomépítő) faktor!

• Jobb teljesítőképesség és fizikai terhelhetőség!

• Természetes tesztoszteron moduláció lehetséges! (intenzív ellenállás növelő edzéssel kombinálva)

Az IronMaxx® Tribulus Terrestris Ultra Strong tabletták 100%-ban magas tisztaságú, királydinnye kivonatot tartalmaznak, amely megmutatta, hogy állóképesség növelő edzéssel kombinálva jelentősen elősegíti az izomtömeg növelést, az erőt és a teljesítményt. Az IronMaxx® Tribulus Terrestris Ultra Strong tablettánként 1600mg-os koncentrációban tartalmazza a királydinnye kivonatot, ezért és a 80%-os saponin tartalomnak köszönhetően világszerte a legkoncentráltabb és legerősebb hatású Tribulus termékek közé tartozik!

Az IronMaxx® Tribulus Terrestris Ultra Strongban Plusz 15mg cink, tablettánként!

A tökéletességnek új neve van: IronMaxx® Tribulus Terrestris Ultra Strong! Annál az oknál fogva gazdagították az új IronMaxx® Tribulus Terrestris Ultra Strong tablettánként 15mg cinkkel, hogy az alkalmazás céljának még jobban megfeleljen. A cink a szervezetben számos fontos funkciót tölt be. Így kulcsszerepet játszik a cukor-, zsír- és fehérje-anyagcserében illetve a sejtnövekedésben és a gének felépítésében. Mind az immunrendszernek, mind pedig számos hormonnak szüksége van cinkre a működéséhez.

Masszívság és erő az IronMaxx® Tribulus Terrestris Ultra Strong-szel!

A rendszeres sportterhelés a vér tesztoszteron szintjét 25%-kal növelheti (dpa, 2000.05.30). A tesztoszteron, vagyis a férfi nemi hormon szintje a 25. életév után évente 1,2 százalékkal csökken, tehát az életkor előre haladtával hiányállapot alakulhat ki. A sportolás illetve az intenzív edzésprogram ezt jelentősen ellensúlyozni tudja. A Tribulus Terrestris kivonat jelentősen növeli a teljesítőképességet a sporttevékenység során, ezáltal segíti a természetes tesztoszteron modulációt.

A testépítőknek, miért pont tesztoszteronnövelésre van szükségük?

Az emberi szervezetben, a tesztoszteron a legerősebb izomépítő szteroid hormon. Az izomzat felépítését éppen az a férfi nemi hormon irányítja. Az összes tipikusan a férfiakra jellemző vonás kialakulásáért, mint például az izomtömeg, széles vállak, szakáll, mély hang, nemi vágy, potencia, magabiztosság stb., a tesztoszteron a felelős. Tehát ez az a hormon, ami a fiúkat igazi férfivá teszi és megkülönbözteti őket a nőktől. Tanulmányok támasztják alá, hogy a tesztoszteron serkenti a proteinszintézist, elősegíti az izomépítést és felgyorsítja a regenerációt. Minél több tesztoszteront termel a szervezet, annál izmosabbak és erősebbek leszünk.

Az IronMaxx® Tribulus Terrestris Ultra Strong adagolása:

A maximális hatás elérése érdekében fogyasszon napi egy kapszula IronMaxx® Tribulus Terrestris Ultra Strongt, elegendő mennyiségű folyadékkal. Kérjük, az ajánlott napi mennyiséget NE LÉPJE TÚL!

Eladhatóság:

Az IronMaxx® Tribulus Terrestris Ultra Strong kapszulát, mielőtt még a forgalomba került volna, egy nyilvánosan felkért független szakértő ellenőrizte az

át. E szerint az IronMaxx® Tribulus Terrestris Ultra Strong kapszula a német és az európai jog szerint táplálék kiegészítőként korlátozás nélkül árusítható.

Az IronMaxx® Tribulus Terrestris Ultra Strong kiszerelése: 90 kapszula, 180 kapszula;

Az IronMaxx® Tribulus Terrestris Ultra Strong napi adagja: 1 kapszula (180 nap/ doboz)

Tömeg N/A
Méretek N/A
Kiszerelés

90 kapszula, 180 kapszula

Összetétel

Összetevők listája:

Tribulus Terrestris kivonat, cink glükonát, hordozó anyag (módosított keményítő:  talkum , nedvességet szabályozó anyag , színezék, édesítők (nátrium ciklamát, sucralose, szacharin), csomósodás gátló: magnézium sztearát és szilícium dioxid, növényi olaj.

Tápanyagértékek    
100 g-ban
1 kapszulában
Energia = Kalória
2661kJ / 636 Kcal     
48,3 kJ / 11,6 Kcal
Fehérje
< 0,1 g
< 0,1 g
Szénhidrát
21,6 g
0,4 g
Zsír
29,5
0,5 g
Tribulus Terrestris    
88100 mg
1600 mg
Saponine
70500 mg
1280 mg
Cink
826 mg
15 mg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.