Teston 130 kapszula - IronMaxx®

Mátrix kombináció az izomtömeg, erő és teljesítmény növelésért. A Testonban sok, az izomépítés szempontjából nélkülözhetetlen tápanyag egyesül. Tartalmaz többek között maca port, zab- és tribululs terrestris (királydinnye) kivonatot.

Az IronMaxx® Teston előnyei:

  • Anabolikus (izomépítő) faktor!
  • Jobb teljesítőképesség és fizikai terhelhetőség!
  • Természetes tesztoszteron moduláció lehetséges! (intenzív ellenállási edzéssel kombinálva)
  • Tribulus Terrestris kivonatot tartalmaz
  • Javítja a közérzetet!
  • Elősegíti a proteinszintézist!
  • Piperinnel gazdagított!
  • Vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz!
Cikkszám: IM-TEST130 Kategória: , Tags ,

8.636Ft

Az IronMaxx® Teston- a természetes izomfelépítő booster!

Az IronMaxx® egy sor olyan fontos tápanyagot egyesít a Testonban, amelyek segítenek abban, hogy intenzív edzéssel kombinálva tovább növeljék az Ön izomtömegét, erejét és teljesítményét. Az eredmény az izomtömeg-növelési és teljesítmény potenciál hatalmas mértékű multiplikálódása.

A komoly testépítők közel 300 órát edzenek egy évben!

Egyre többen fáradoznak azon, hogy jól és életerősen nézzenek ki, mind testileg, mind lelkileg fittek legyenek. Aki intenzív izomépítést folytat, elsősorban fit, sovány és sportos akar lenni és csak egyszerűen jól akar kinézni. A sportos, atletikus alak rendszeres és intenzív edzést, illetve kiegyensúlyozott táplálkozást kíván.

Maximális eredmény a szinergikus teljesítménynövelő sport tápanyagokkal!

Arra, hogy pont a megfelelő tápanyagokat kombinálják a megfelelő arányban és mind ezt egyetlen termékben, az IronMaxx® csapata rengeteg időt és pénzt fordított. Az eredmény egy meghatározott tápanyag mátrix, amely döntő jelentőségű az Ön sikerének szempontjából.

A kemény workout-ok bizonyítottan emelik a tesztoszteron szintet!

A rendszeres sportterhelés a vér tesztoszteron szintjét 25%-kal növelheti. A tesztoszteron, vagyis a férfi nemi hormon szintje a 25. életév után évente 1,2 százalékkal csökken, tehát az életkor előre haladtával hiányállapot alakulhat ki. A sport tevékenység ezt ellensúlyozni tudja. Az IronMaxx® Teston összetevői jelentősen hozzájárulnak sportolás során a teljesítmény növekedéséhez.

Tipp:

Izomtömeg növelés során általában figyelni kell a nagyobb kalória bevitelre, mivel csak akkor következhet be a sikeres izomépítés, ha többlet tápanyag áll a szervezet rendelkezésére. Ebből kiindulva protein és szénhidrát célzott pótlólagos bevitelét ajánljuk az IronMaxx® Teston fogyasztásával kombinálva. Az olyan italporok, mint a Propak®, a Musclin® v2.0, a Titan® V2.0 vagy a Zell Taurus biztosítják a fehérje alapelemek, a szénhidrátok, a kreatin és más fontos izomépítő anyagok hatékony bevitelét.

Adagolás:

A kívánt eredmény érdekében fogyasszon szükség szerint napi 3-6 kapszula IronMaxx® Testont elegendő mennyiségű folyadékkal

Az IronMaxx® Teston kiszerelése: 130 kapszula;

Az IronMaxx® Teston napi adagja: 3 kapszula

Tömeg350 g
Méretek70 × 70 × 120 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

error: